Te-ai saturat de relatii neserioase? Uite 15 greseli pe care trebuie sa incetezi sa le faci

Te-ai saturat de relatii neserioase? Uite 15 greseli pe care trebuie sa incetezi sa le faci
Te-ai saturat de relatii neserioase? Uite 15 greseli pe care trebuie sa incetezi sa le faci

Multe persoane se plang in ziua de azi ca sunt singure sau ca nu au relatia pe care si-o doresc, dar cu toate astea nu fac nimic pentru a obtine ce vor. Uite 15 greseli pe care le faci si tu, frecvent:

1. Daca iti place de cineva, nu te mai preface ca nu ai sentimente pentru el si spune-i direct, indiferent de rezultat.

2. Iesi la intalniri. Nu trebuie sa o faci cu gandul ca exista vreo obligatie, daca iesi cu el la un film nu inseamna ca te-ai casatorit.

3. Nu te folosi de fostele relatii ca sa iti fie frica de o noua relatie. Daca te folosesti de esecurile in iubire din trecut, nu o sa avansezi niciodata din punct de vedere sentimental.

Da, sunt sanse mari sa fi ranita iar, dar sunt sanse sa iti gasesti sufletul pereche.

4. Nu schimba ce vrei. Daca tu vrei o relatie cu un om care nu isi doreste, nu te multumi cu ce vrea el. Esti datoare sa incerci sa il faci sa te vrea, nu sa renunti din prima. Daca nu a fost sa fie, nu a fost si cel putin stii ca ai incercat.


5. Inceteaza sa iti mai pese de ce spun alti oameni. Nu, nu trebuie sa le faci altora pe plac in nicio situatie. Nu mai tine cont de parerea altora pentru ca risti sa pierzi multe in viata.

6. Nu te mai folosi de oameni. E destul de clar la ce ne referim. Oamenii nu sunt obiecte pe care le folosesti pentru confortul tau deci renunta sa umbli cu oameni doar pentru ca ai o anumita imagine datorita lor sau ai diverse foloase.


7. Afla cum sunt cei de langa tine, cu adevarat. Daca vrei un prieten adevarat, fa-ti timp sa iti intrebi apropiatii lucruri intime si da-le sfaturi cand poti.

8. Respecta pe oricine. Trateaza-i pe cei de langa tine asa cum iti doresti tu sa fi tratat. Daca vezi ca o faci in zadar, e timpul sa iti schimbi prietenii.

9. Nu te mai juca cu sentimentele altora.
Pune-te in locul celui caruia ii dai sperante si imagineaza-ti cum se simte el cand stie ca e folosit. Fii onesta!

10. Nu te multumi cu putin! Nu tu decizi daca esti prea bun sau nedemn de o persoana, ci celalalt o poate face. Nu renunta la gandul de a fi cu cineva doar pentru ca el ti se pare ca merita mai bun ca tine. E gresit, incearca si o sa vezi ca ai o parere proasta despre tine.


11. Nu te teme sa fi diferit. Nu trebuie sa faci ce face toata lumea, ci ce simti. Daca vrei sa dai un mesaj de 'buna dimineata', fa-o. Nu te teme sa arati ce simtit sau sa fi ca altii.

12. Nu grabi pasii in relatie. Stim ca in zilele noastre, tinerii sar repede in pat si uneori asta strica relatia. Fa pasii incet, cand te simti pregatita treci la nivelul urmator si bucura-te de viata!

13.
Nu incerca sa faci pe cineva gelos. Nu, nu il vei face sa te placa mai mult, ci ii arati contrariul. A face pe cineva gelos este o mare greseala care iti poate narui sansele la inima cuiva.

14. Renunta la prejudecati. Bucura-te de oamenii de langa tine asa cum sunt, nu cum ai vrea sa fie sau cum dicteaza societatea ca e bine sa fie. Nu. Fii sincera cu tine si alege naturaletea cuiva! Oamenii falsi nu fac decat sa te stice pe tine, ca om.


15. Esti tanara si intalnirile iti aduc experienta. Nu trebuie sa te gandesti ca este doar o 'lipeala', ci o experienta de viata de pe urma careia poti sa inveti foarte multe. Fa-o cu cap si o sa te distrezi de minune. Trateaza lumea cu respect, cunoaste oameni noi si prietenii lor, mergi in locuri noi si invata lucruri noi. Renunta sa vezi totul ca pe un joc in care manipulezi tot; fii simpla, amabila si fericita!

Sursa: elitedaily.com.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies