„Te-aș înșela cu respectiva. Mi-ar ieși flăcări pe nas! Te minți încontinuu, dacă trăiești doar din teamă” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, discuții neașteptate în fața camerelor de filmat!

„Te-aș înșela cu respectiva. Mi-ar ieși flăcări pe nas! Te minți încontinuu, dacă trăiești doar din teamă” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, discuții neașteptate în fața camerelor de filmat!
„Te-aș înșela cu respectiva. Mi-ar ieși flăcări pe nas! Te minți încontinuu, dacă trăiești doar din teamă” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, discuții neașteptate în fața camerelor de filmat!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre înșelatul în cuplu, după ce s-a zvonit că divorțează.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au reușit să treacă peste provocările întâlnite în relația de cuplu.

Cu toate acestea, în ultimul timp s-a zvonit că aceștia urmează să divorțeze. Cristina Șișcanu s-a grăbit să infirme aceste zvonuri, iar la câteva zile după ce prezentatoarea TV a lămurit acest subiect, cei doi soți au apărut pe internet într-o ipostază neașteptată.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au vorbit deschis despre gelozia vedetei

Citește și: „M-am învârtit în aer, m-am dus cu fața de asfalt.” Cristina Șișcanu, victima unui accident teribil de motocicletă! Vedeta are probleme și în ziua de astăzi din cauza evenimentului din copilărie

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, discuții neașteptate în fața camerelor de filmat!

Citește și: „Și eu mă admir!” Mădălin Ionescu, replică neașteptată la adresa Cristinei Șișcanu! Prezentatoarea TV a rămas uimită atunci când soțul său i-a spus acest lucru, în fața camerelor de filmat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Recent, aceștia au abordat un subiect controversat și anume gelozia vedetei. Mădălin Ionescu s-a filmat în timp ce stătea în pat alături de soția sa și discutau despre cât de geloasă este Cristina Șișcanu și despre cum percepe aceasta înșelatul în cuplu.

Mădălin Ionescu: „Dar tu chiar ești geloasă sau faci așa doar ca să mă simt eu în corzi, așa?”

Cristina Șișcanu: „Și una și alta!”

Mădălin Ionescu: „Dar de ce ești geloasă? Îți dau eu motive?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cristina Șișcanu: „Pai nu...

aș fi geloasă dacă mi-ai da motive. Foarte geloasă! Mi-ar ieși flăcări pe nas.”

Mădălin Ionescu: Dacă în realitate mai sunt niște momente în care ești temperamentală, d-apăi… nici nu vreau să-mi închipui. Și ce ai mai face ?”

Cristina Șișcanu: „ Nu știu, babe. N-am încercat să-mi imaginez un astfel de episod.

(…) Tu m-ai învățat oricum prost. Tu nu zici despre nicio femeie că e frumoasă, niciodată nu faci aprecieri din astea. Și acum, dacă brusc ai începe să faci lucrurile astea, mi s-ar părea foarte ciudat. ”, a fost dialogul pe care l-au purtat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, amenințări la adresa lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, discuții neașteptate în fața camerelor de filmat!

Ulterior, discuția dintre cei doi a evoluat, iar soția lui Mădălin Ionescu și-a exprimat clar părerea despre înșelatul în cuplu. Aceasta consideră că într-o relație trebuie să existe comunicare deschisă și sinceritate, iar ambii parteneri să respecte limitele impuse unul de celălalt.

În ceea ce-l privește pe soțul său, vedeta a precizat că până în momentul acesta nu i-a trezit bănuieli cu privire la acest aspect.

Mădălin Ionescu: «Știi că sunt cupluri care își spun în față: „Te-aș înșela cu ăla!”/ „Eu te-aș înșela cu respectiva!”. Au astfel de discuții fără probleme.»

Cristina Șișcanu: E treaba lor, casa lor! Dacă ai spune despre vreo actriță din asta internațională, nu știu cum aș reacționa. Nu cred că aș reacționa bine, sau măcar dacă m-aș abține, în sinea mea n-ar fi ok. (…) Mi-ar ieși flăcări pe nas!

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu: „Te-ai transforma în dragon?(…) Ideea este că e cel mai greșit mod de a conviețui, din teamă.”

Cristina Șișcanu: „Înseamnă că te minți încontinuu, dacă trăiești doar din teamă.”

Mădălin Ionescu: „Dar nu-i normal nici ca unul dintre parteneri să dezvolte o teroare pe care să o năpustească asupra celuilalt și nici celălalt să mintă la nesfârșit și să trăiască numai în teamă.”

Cristina Șișcanu: „Nici n-ar fi nevoie să-mi creezi tu vreun moment și să mă faci geloasă. Adică, eu înainte să manifești tu, eu oricum simt. Și cu gândul, eu simt și nu e bine. Deja sunt niște semne de întrebare, dacă ai niște gânduri ascunse, așa, de alte femei. Nu e bine, chiar dacă nu te manifești. Dar eu le simt, să știi.”

Mădălin Ionescu: „Și am?”

Cristina Șișcanu: „Până în acest moment, nu!”, a continuat discuția dintre cei doi soți.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese!” Loredana Groza, secretul unei siluete de invidiat, la 53 de ani! Alimentele la care vedeta a renunțat definitiv

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies