Te doare in gat? Scapa cu miere si ghimbir!

Te doare in gat? Scapa cu miere si ghimbir!
Te doare in gat? Scapa cu miere si ghimbir!

In sezonul rece, poate aparea durerea in gat, ce este de fapt o inflamatie cauzata de infectii virale si bacteriene, cand suferi de raceala sau gripa.

 

Ghimbirul actioneaza ca un analgezic, elimina durerea dar are si proprietati antibacteriene si antifungice, fiind astfel un remediu foarte puternic alaturi de miere. Foloseste sucul proaspat extras din radacina de ghimbir, o lingurita de suc la o lingurita de miere. Amesteca bine si consuma lichidul rezultat de cateva ori pe zi, aceasta fiind si o metoda preventiva. Mai poti adauga si suc de lamaie proaspat stors langa ghimbir si miere, pentru un plus de vitamina C.
Incearca si o infuzie cu ghimbir, pune apa la fiert, adauga cateva bucati de radacina de ghimbir si lasa pe foc mic 5 minute. Dupa ce se raceste, amesteca cu doua linguri de miere, bea de fiecare data cand simti senzatia de disconfort.
Sursa

Ghimbirul actioneaza ca un analgezic, elimina durerea dar are si proprietati antibacteriene si antifungice, fiind astfel un remediu foarte puternic alaturi de miere.

Foloseste sucul proaspat extras din radacina de ghimbir, o lingurita de suc la o lingurita de miere. Amesteca bine si consuma lichidul rezultat de cateva ori pe zi, aceasta fiind si o metoda preventiva. Mai poti adauga si suc de lamaie proaspat stors langa ghimbir si miere, pentru un plus de vitamina C.

Incearca si o infuzie cu ghimbir, pune apa la fiert, adauga cateva bucati de radacina de ghimbir si lasa pe foc mic 5 minute.
Dupa ce se raceste, amesteca cu doua linguri de miere, bea de fiecare data cand simti senzatia de disconfort.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de toate lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în zilele noastre, pentru a avea succes. "Doamnelor, nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies