Te epilezi cu ceara? Iata ce treuie sa faci pentru a evita iritatiile

Te epilezi cu ceara? Iata ce treuie sa faci pentru a evita iritatiile
Te epilezi cu ceara? Iata ce treuie sa faci pentru a evita iritatiile

Daca te epilezi cu ceara, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante. Orice femeie trebuie sa stie aceste mici detalii.

Nu te epila la menstruatie

Pentru a evita înroşirea pielii în mod excesiv şi durerea insuportabilă, nu te epila atunci cand eşti la menstruaţie. In această perioadă pielea este mult mai sensibilă şi rişti să îţi înroşeşti pielea foarte rău. In plus, vindecarea iritaţiilor poate dura mai mult timp.  

Exfoliaza pielea inainte de epilare

Odată cu exfolierea pielii vei scăpa de celulele moarte de la suprafaţa pielii şi astfel, riscul de a suferi din cauza iritaţiilor va fi mai mic.

De asemenea, exfolierea pielii poate diminua chiar şi disconfortul şi durerea apărute în urma acestei tehnici de epilare.

Foloseste ulei din arbore de ceai


După ce te-ai epilat, aplică pe piele puţin ulei din arbore de ceai, deoarece are proprietăţi antiseptice, ajută la diminuarea inflamaţiilor, vindecă rănile şi  reduce durerea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies