Jean de la Craiova a vorbit despre ce anume se poate întâmpla la un spectacol atunci când cineva vrea să îți facă rău.
Lumea artistică nu e întodeauna ușoară, iar Jean de la Craiova a recunoscut acest lucru, povestind ce se poate întâmpla la cântări.
"Nu am avut niciodată probleme." Ce spune Jean de la Craiova despre taxele la stat
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Jean de la Craiova a vorbit, în cadrul unei emisiuni în care a fost invitat, despre ce se poate întâmpla dacă cineva dorește să îi facă rău, iar artistul nu are toate taxele plătite la stat.
Jean de la Craiova iubește ceea ce face și a recunoscut că a făcut dedicații și pe sume mici sau chiar pe gratis și că este mulțumit cu banii pe care îi primește atunci când cineva dorește să i se cânte o anumită melodie, deoarece fiecare oferă după posibilități. „E frumos când cânți de plăcere. Nu te jignește cu 10 lei, atât are omul. Când nu iei banii poate jignești. „Mulțumesc. Sunt buni.” Poate ți-e mai drag de omul ăla. Am făcut și dedicații pe gratis. E o plăcere. De foarte multe ori se întâmplă.”, a mai spus Jean de la Craiova.
Ce spune Jean de la Craiova despre afacerile de familie
Jean de la Craiova se bucură de o carieră de succes și este mereu în lumina reflectoarelor. Cu privire la viața personală, artistul se bucură de o familie frumoasă, așa că nu ezită să îi învețe pe copii ce să facă pentru a-și câștiga existența pe viitor. Jean de la Craiova a vorbit, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, și despre afacerile din familie, dar și despre cât de important este viitorul muzicii de petrecere în mâna copiilor și a tinerilor care vor să ducă acest lucru mai departe.
„M-am apucat de niște chestii pentru noi. Pentru ei, în primul rând, să încerce să pună niște bănuți deoparte. Să meargă pe ideea cumpăr și închiriez sau cumpăr și vând. La orice afacere de familie trebuie să fii tu sau soția, ca să eviți să te cerți. Ori tu singur, ori nimeni. Cel mai ușor, strânge bănuți și ia o garsonieră. Vorbește cu dezvoltatorul și dai acolo într-un an 3 lei, 5 lei. Dacă îți faci 15-20 de astea pe lună ești liniștit. În mâna lor va fi viitorul muzicii de petrecere. Să nu se piardă tradițiile de la petrecere, de la îmbrăcat, bărbierit, voalul, adică muzica românească.”, a povestit Jean de la Craiova.