Te gandesti sa organizezi o petrecere tematica in aceasta vara? Uite ce idei trebuie sa pui in aplicare

Te gandesti sa organizezi o petrecere tematica in aceasta vara? Uite ce idei trebuie sa pui in aplicare
Te gandesti sa organizezi o petrecere tematica in aceasta vara? Uite ce idei trebuie sa pui in aplicare

Petrecerile de vara sunt ocazia perfecta pentru a petrece timp cu prietenii. Incearca sa organizezi o petrecere tematica pe care nici unul din invitati nu o va uita!

Fiesta mexicana- o incursiune in cultura mexicana in propria ta curte! Preparatele trebuie sa fie specifice si foloseste lamaie si coriandru in cantitati mari. Opteaza pentru pui la gratar cu chilli, sosuri salsa si tacos. Cocktailurile potrivite sunt Margarita si bineinteles nu uita de shot-urile de tequila si de mariachi!

Petrecere racoroasa- cine nu isi doreste putina racoare in toiul verii?! Invita- ti prietenii la o petrecere cu bauturi cu multa gheata si deserturi inghetate.

Poti pregati milkshake-uri, inghetata asortata si fructe congelate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nautical party- este o tema ideala pentru petrecerile din acest sezon. Decoreaza locul in care va avea loc petrecerea cu franghii groase si plase de pescari iar din meniu nu trebuie sa lipseasca fructele de mare, pestele si bauturile cu rom.

Foc de tabara- aseaza multe scaune pliante in jurul locului in care va fi focul si nu uita de chitari. Pregateste platouri cu carnaciori si porumb pentru prajit. Bezelele vor fi preferatele tuturor in momentul in care se va aprinde focul.

Petrecere dulce- organizeaza o petrecere unde toata lumea va savura cele mai gustoase deserturi.

Biscuiti, bomboane, prajiturele si jeleuri, torturi si rulade cu fructe, o fantana de ciocolata si inghetata, toate pot constitui meniul dulce.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Roxana Dobre, acuzată că s-a căsătorit cu Florin Salam pentru bani! Cum răspunde soția manelistului acestor acuzații: „Dacă eram vreo șchioapă și vreo urâtă, puteau să spună asta.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies