Te invitam in cea mai luxoasa vila din Marbella! Are piscina interioara si baie turceasca!

Te invitam in cea mai luxoasa vila din Marbella! Are piscina interioara si baie turceasca!
Te invitam in cea mai luxoasa vila din Marbella! Are piscina interioara si baie turceasca!

Daca vrei sa fii mai aproape de locul in care se dau cele mai bune petreceri din Spania, trebuie sa ajungi in aceasta vila.

 

Situata la doar cateva minute de centrul petrecerilor, aceasta proprietate cu sapte dormitoare din Marbella a fost scosa la vanzare pentru 5 milioane de lire sterline. Inauntrul vilei, aflata la doar cinci minute de mers pe jos de plaja, pot dormi pana la 12 persoane.
Printre dotari, se numara o piscina interioara incalzita, o baie turceasca, doua dusuri, o sauna uriasa si o sala de sport.
De asemenea, are piscina exterioara, o casa separata pentru piscina cu living, dormitor, baie si bucatarie.
Peisajul este superb si exista facilitati cu ajutorul carora turistii se pot bucura de imprejurimi la maximum. Podeaua este incalzita, incalzirea este centralizata si exista aparate de aer conditionat in fiecare incapere.

Situata la doar cateva minute de centrul petrecerilor, aceasta proprietate cu sapte dormitoare din Marbella a fost scosa la vanzare pentru 5 milioane de lire sterline.

Inauntrul vilei, aflata la doar cinci minute de mers pe jos de plaja, pot dormi pana la 12 persoane.



Printre dotari, se numara o piscina interioara incalzita, o baie turceasca, doua dusuri, o sauna uriasa si o sala de sport. De asemenea, are piscina exterioara, o casa separata pentru piscina cu living, dormitor, baie si bucatarie.



Peisajul este superb si exista facilitati cu ajutorul carora turistii se pot bucura de imprejurimi la maximum.
Podeaua este incalzita, incalzirea este centralizata si exista aparate de aer conditionat in fiecare incapere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies