„Te iubesc infinit.” Denisa Filcea trece prin momente cumplite. Soția lui Flick a pierdut un suflet drag

„Te iubesc infinit.” Denisa Filcea trece prin momente cumplite. Soția lui Flick a pierdut un suflet drag
„Te iubesc infinit.” Denisa Filcea trece prin momente cumplite. Soția lui Flick a pierdut un suflet drag

Denisa Filcea depăștește o perioadă foarte grea, iar în urmă cu puțin timp i-a anunțat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că a pierdut un suflet tare drag ei, care a fost alături de ea aproape zece ani. Iată care mesajul pe care l-a publicat soția lui Flick pe rețelele de socializare.

Soția lui Flick este una dintre cele mai apreciate influencerițe și este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu multe dintre evenimentele care au loc în viața ei, atât bune, cât și mai puțin plăcute. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când vedeta și-a anunțat toți urmăritorii că a pierdut un suflet tare drag ei și are inima zdrobită.

Citește și: ”Am devenit suspecți.” Flick și soția lui, Denisa, au întâmpinat o situație neplăcută în aeroport, când se întorceau din vacanță

Denisa Filcea trece prin momente cumplite

În urmă cu puțin timp, vedeta a i-a anunțat pe toți cei care o urmăresc că a pierdut un suflet drag. Soția lui Flick nu se ascunde niciodată și îi lasă pe cei de acasă să o vadă atât în momentele în care este fericită, dar și când este tristă.

„Te iubesc infinit! Toată viața mi-am dorit să am un cățel și la 18 ani mi s-a îndeplinit dorința și l-am primit pe Gerri.

A fost un cățel absolut perfect. Deștept, cuminte, iubitor, prietenos”, a fost mesajul pe care Denisa Filcea l-a scris pe rețelele de socializare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Toți cei care îi urmăresc pe Denisa și Flick știu că aceștia iubesc animalele, iar cei doi mai au un cățeluș pe nume Karl, care face parte din familia lor.

Denisa Filcea trece prin momente cumplite
Denisa Filcea trece prin momente cumplite[Sursa foto: Facebook]

Ce spunea Denisa Filcea despre teama de singurătate

Cu câteva săptămâni, Denisa Filcea a mărturisit, în cadrul unui interviu, că îi este frică de singurătate și că de-a lungul timpului a apelat la diferiți terapeuți pentru a primi ajutor specializat.

„Fiindcă m-am mutat în Malaezia eram singură și eram foarte departe de casă. Eu locuiam în apartament cu încă 10 oameni acolo, dar eram singură.“,

a spus Denisa Filcea în cadrul unei emisiuni TV.

Denisa Filcea trece prin momente cumplite
Denisa Filcea trece prin momente cumplite[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieții înmulțind bucuria și dăruindu-ne nu una, ci doua minuni”. Diana Cârlig este însărcinată



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Câte sporturi este bine să facă un copil mic. „Cu cât va ajunge să stăpânească mai multe lucruri, cu atât îi va fi mai bine!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies