„Te iubesc, mamă!” Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață

Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață
Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi și are o comunitate foarte mare de oameni care îl apreciază și îi sunt alături la fiecare pas. El formează un cuplu cu Oana Moșeangu, iar cei doi sunt destul de activi pe rețelele de socializare și își încarcă mereu fanii cu energie pozitivă.

Vlad Gherman își ține fanii la curent cu foarte multe activități pe care le face, iar în urmă cu puțin timp a postat o fotografie cu mama lui pe rețelele de socializare, iar puțini știu cum arată aceasta. Iată ce imagine a postat actorul, alături de cea care i-a dat viața.

Citește și: "Sunt cel mai fericit!” Vlad Gherman a postat o fotografie cu Cristina Ciobănașu de la nuntă

Ce a postat Vlad Gherman pe rețelele de socializare

Vlad Gherman le-a făcut cunoștință internauților cu una dintre cele mai importante persoane din viața lui, și anume, cea care i-a dat viață. El și mama lui au petrecut timp de calitate împreună, iar actorul nu a ezitat să le împărtășească acest lucru și urmăritorilor săi.

Nu mulți sunt cei care știu cum arată mama lui Vlad Gherman, dar din fericire pentru curioși, actorul a publicat o fotografie cu femeia, în urmă cu puțin timp.

El are o relație special cu familia lui și se bucură de fiecare moment pe care îl are cu aceasta.

Citește și: Cine este Vlad Gherman. „M-a făcut bărbatul în devenire de astăzi”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață
Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Vlad Gherman în clipul video pe care l-a postat

Vlad Gherman a postat pe rețelele de socializare un scurt clip video cu mama sa, în care o lăuda pentru deserturile gustoase pe care i le pregătea în acele momente. Internauții au apreciat această scenă, mai ales că nu au văzut-o prea des pe mama lui în mediul online.

Mama actorului l-a răsfățat cu un desert față de care Vlad Gherman a emanat foarte multă fericire, deoarece este un preparat drag lui, clătite cu mere.

„Clătite cu mere făcute de mămica. Te iubesc, mamă!”, a fost mesajul postat de actor pe InstaStory.

Vlad Gherman și familia lui au o relație foarte strânsă, iar de fiecare data când au ocazia se întâlnesc pentru a se bucura de momente de neuitat împreună. Din cauza faptului că actorul are un program destul de încărcat în plan profesional, pe platourile de filmare, nu se vede foarte des cu părinții lui.

Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață
Ce a postat Vlad Gherman, alături de cea care i-a dat viață[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Vlad Gherman. „M-a făcut bărbatul în devenire de astăzi”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

“Fericiți până la adânci bătrâneți!” Vlad Gherman a avut o cununie civilă de poveste

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

„Asta este greșit.” Oana Moșneagu, prima reacție după ce Vlad Gherman a făcut publice imaginile în care plânge după Cristina Ciobănașu.

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies