Te temi ca ti-ai putea pierde jobul? Vezi la ce sa fii atenta!

Te temi ca ti-ai putea pierde jobul? Vezi la ce sa fii atenta!
Te temi ca ti-ai putea pierde jobul? Vezi la ce sa fii atenta!

Una dintre cele mai mari griji pe care le avem cu totii este aceea ca am putea sa ne pierdem locul de munca, din varii motive. Iata la cand este cazul sa te ingrijorezi cu adevarat.

Seful tau iti sugereaza sa-ti iei o mini-vacanta

De curand, seful sau supervizorul tau te-a sfatuit sa iei o scurta pauza de la munca, cu toate ca nu se apropie nicio sarbatoare? Acest lucru ar putea fi un semn ca serviciile tale nu mai sunt de folos sau, in cel mai bun caz, superiorul tau chiar vrea sa te relaxezi si sa-ti reincarci bateriile. In orice caz, e bine sa tatonezi terenul.



Faci tot timpul greseli


Daca ti se atrage atentia ca faci cam multe greseli in ultima perioada, ar trebui sa incerci sa ti le corectezi, altfel vei decadea in ochii superiorului tau. De obicei, greselile efectuate in mod repetat nu sunt tolerate de niciun angajator, iar acestea se numara printre principalele motive pentru care poti fi concediata.

Jobul tau implica mai putine responsabilitati

Recent ti s-a comunicat ca de acum incolo vei avea mai putine resonsabilitati, cu toate ca nu te-ai plans ca nu ai mai face fata volumului
mare de munca? Daca esti nelamurita de aceasta decizie si te temi ca ti-ai putea pierde jobul, ai putea sa discuti cu seful tau pentru a-ti clarifica nelamuririle.

Compania in care lucrezi a fost vanduta sau este in insolventa


Daca firma la care lucrezi a fost vanduta unei alte companii sau da semne ca lucrurile nu mai merg la fel de bine ca inainte, trebuie sa fii pregatita pentru o posibila pierdere a jobului.
Totusi, in tot acest timp, iti poti cauta un alt job care sa-ti ofere mai multa stabilitate, decat sa astepti posibila veste mai putin placuta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies