“Te voi iubi veșnic.” Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă

“Te voi iubi veșnic.” Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă
“Te voi iubi veșnic.” Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă

Mama Ellei a trecut în neființă după s-a confruntat cu o boală cruntă: cancerul. Fosta concurentă a emisiunii „Puterea dragostei” a dat anunțul cutremurător pe platformele de socializare.

Ella  Tina, fostă concurentă în cadrul emisiunii „Puterea dragostei” trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Mama sa a decedat din cauza unei boli nemiloase, cancerul. Fiica ei este îngenuncheată de durere, motiv pentru care a hotărât să-și încheie temporar activitatea pe rețelele de socializare. Ella și-a îngrijorat foarte tare admiratorii din mediul online, după ce a scris un mesaj în care a împărtășit că o persoană extrem de specială și dragă din viața ei a încetat din viață.

Mai apoi, a lămurit internauții, menționând că mama sa a plecat din această lume, lăsând în urma sa multă suferință printre cei care au iubit-o și au apreciat-o de-a lungul vieții.

Ella, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale

Ella este complet devastată după moartea mamei sale. Bruneta și-a lămurit fanii despre situația în care se află în acest moment, confirmându-le temerile după primul mesaj pe care l-a postat în mediul online, respectiv că mama sa a pierdut lupta cu o boală foarte grea.


„Drum liniștit mama, te iubesc și te voi iubi veșnic, mama mea dragă! Unicul om care m-a iubit veșnic!”, a scris Ella în mediul online, răpusă de durere.

Citeste si: „Păstrăm legătura”. Ella Tina, despre secretul lui Jador

Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

Mesajul inițial al Ellei din mediul online

În mod inițial, Ella a declarat pentru fanii ei că trece printr-o perioadă foarte grea, fără să dea prea multe detalii despre motivul dureros. Deși a decis să nu menționeze în acel moment ce se întâmplă, mai exact, în viața sa personală, cei care o îndrăgesc pe Ella și-au dat seama că situația ar putea avea legătură cu mama sa, despre

care a povestit de mai multe ori că duce o luptă grea cu o boală cruntă.
„Vreau să anunț colaboratorilor mei că nu mai pot onora o perioadă colaborările, iar voi cei care mă iubiți pe mine, vă anunț că o perioadă nu voi mai apărea pe story! Îmi pare rău, dar astăzi Dumnezeu m-a trecut prin cea mai mare durere de până acum! O jumătate din inima mea a încetat să mai bată...”
, a fost mesajul inițial al Ellei.

Citeste si: „Ne-am certat o dată la trei zile”. Ella Tina s-a despărțit de iubitul ei arab

Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: ,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Problemele de sănătate cu care s-a luptat mama Ellei

Încă de acum un, Ella a făcut diverse declarații pe rețelele de socializare, cu multă durere în suflet, că, în urma mai multor investigații, s-a ajuns la concluzia că mama sa suferă de cancer.

Mai apoi, după aflarea acestor vești dezastruoase, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a povestit de mai multe ori despre episoadele în care mama sa simțea o durere cruntă fizică, după ce boala  a avansat rapid și la celelalte organe. Ella a mai susținut că este extrem de greu să vezi un om matur cum plânge ca un copil mic, și să nu ai posibilitatea să îl ajuți. Totodată, a mai menționat că se simte mult prea tânără pentru a face atâtea lucruri de una singură.
„Au fost niște situații crunte. Acuza niște dureri la nivelul sânului, dar am spus să meargă la medic la un control. I-am spus că vadă despre ce este vorba. S-a depistat că ar avea niște ganglioni și medicii au trimis-o la Iași sau la Cluj. Am ales Cluj, i-au făcut biopsie și avea o tumoră de 7 cm. Analizele au arătat că ar avea cancer, a făcut chimioterapie, acum s-a oprit, face niște injecții cu hormoni. S-a ajuns la metastaze osoase, a ajuns și la celelalte organe, este cel mai dureros cancer. O aud urlând de durere. E greu să vezi un om în toată firea care plânge ca un copil mic și nu poți să îl ajuți. (…) Din păcate, boala a avansat foarte repede într-o perioadă scurtă. La finalul lui aprilie am mers la Cluj, în două săptămâni au venit rezultatele. Nici tata nu e bine, văzându-și soția în situația asta. Mă vede și pe mine suferind, iar eu mă încarc și cu ale lor probleme. E o situație foarte grea. În momentul de față ia foarte multe calmante, dar nu mereu își fac efectul. Evităm să ajungem la morfină, nu vrem să ajungem la asta. Au fost momente când am plecat la 3-4 dimineața la farmacie după calmante. Am ajuns să vorbesc cu medici din Turcia. De multe ori mă văd așa, parcă prea tânără și prea multe trebuie să fac la vârsta mea și de una singură.”, a spus Ella pe atunci, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: „Părinții nu ni-i alegem”. Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie. Mama vedetei este pe cale să își piardă viața

Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Păstrăm legătura”. Ella Tina, despre secretul lui Jador

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies