Tehnici de machiaj care ruineaza look-ul. Dezvata-te de ele!

Tehnici de machiaj care ruineaza look-ul. Dezvata-te de ele!
Tehnici de machiaj care ruineaza look-ul. Dezvata-te de ele!

Uneori, cele mai tentante tehnici de machiaj ne pot ruina look-ul daca nu stim sa ne oprim cand trebuie! Un ruj prea inchis la culoare sau prea mult fard stralucitor pe pleoape ne duc intr-o extrema de prost-gust. Iata si alte greseli si cum sa te feresti de ele.

Ruj inchis

Un ruj mov pruna sau burgund sunt super-sexy, dar ca sa-ti si iasa, trebuie sa stii cum sa le aplici corect si cum sa le porti cu atitudine.

Probleme: Daca alegi un ruj inchis la intamplare, e posibil sa-ti subtiezi si sa-ti micsorezi involuntar buzele. Mai mult, rujurile in nuante inchis, prost alese (cum ar fi cele cu subtonuri albastre) te imbatranesc.



Solutii:
Pentru zi, alege rujuri cat mai pastelate, iar daca ai buzele subtiri, evita rujurile foarte inchise.

Sprancene puternic conturate

Sprancenele prea inchise la culoare sau prea conturate atrag atentia… si nu intr-un mod pozitiv!

Solutie: Intotdeauna, cand iti conturezi sprancenele, foloseste o pudra sau un creion, cu o nuanta mai deschise decat culoarea ta naturala.

Nu incerca sa-ti schimbi singura forma sprancenelor, se va vedea imediat ca sunt nenaturale!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Descopera si alte greseli de make-up pe care e bine sa le eviti pe blogul Andreei Raicu, www.andreearaicu.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies