Tehnici de machiaj pentru ochi mari si rotunzi

Machiaj pentru ochi mari si rotunzi
Cum se aplica machiaj pentru ochi mari si rotunzi 

Iată cele mai cunoscute tehnici de machiaj pentru ochi mari și rotunzi, pentru a ieși în evidență de fiecare dată.

Persoanele care au ochii mari și rotunzi știu cât de provocator este un nou machiaj. În cazul în care ai ochii rotunzi, riscul ca ei să pară mai mici atunci când aplici machiaj este destul de mare. Însă, cu ajutorul unor trucuri, poți ochii tăi pot ieși în evidență, fără prea mult efort.


Tehnici de machiaj pe care le poți folosi dacă ai ochii mari și rotunzi

Persoanele care au ochii mari și rotunzi își doresc adesea să îi facă să pară puțini mai alungiți. De aceea, primul pas pentru a obține acest efect în machiaj pentru ochi mari și rotunz i este alegerea nuanțelor mate de farduri.

Fardurile mate în locul fardurilor strălucitoare sau sidefate

Fardurile sidefate și strălucitoare sunt extrem de frumoase, însă nu sunt indicate persoanelor cu ochii mari și rotunzi.

Aceste farduri nu fac decât să scoată și mai tare forma rotundă a ochilor. De aceea, specialiștii recomandă un fard de ochi mat nude, de culoare închisă, care conferă adâncime. În plus, obține efectul de alungire a ochilor insistând pe colțuri. Folosește în colțurile pleoapelor un fard într-o nunață mai închisă decât cel folosit pe partea de mijloc.

Machiaj în functie de forma ochilor
Machiaj în functie de forma ochilor, de ce trebuie să ții cont[Sursa foto: PixaBay]

Folosește eyeliner pentru machiaj pentru ochi mari și rotunzi

Atunci când ai ochii rotunzi și mari, alege eyeliner pentru a le oferi forma dorită. Acest eyeliner poate fi folosit atât pe linia genelor superioare, cât și pe cea a genelor inferioare. În acest mod, poți crea efectul de alungire a ochiului și își va oferi un look sofisticat și extrem de sexy. Nu trasa linii prea groase. Cine nu poate trasa linii perfecte de eyeliner, poate alege un creion negru sau maro care să ofere același efect de alungire.

Se evită creioanele în culori deschise, deoarece ochii vor părea și mai mari.

Citeste si: CITEȘTE: Cum aplici corect rimelul. 5 trucuri care te salvează în orice situație

Folosește o mascara cât mai naturală

Nu alege mascara care creează un look dramatic, deoarece ochii vor părea mult mai lungi. O mascara cu o periuță mică sau chiar transparentă te va ajuta să dai o formă frumoasă genelor, însă nu trebuie să le încarci.

Poți încerca să aplici mascara doar pe genele de jos, insistând puțin mai mult la colțuri, pentru a obține efectul dorit de alungire.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Machiaj pentru ochi mari si rotunzi
Cum se aplica machiaj pentru ochi mari si rotunzi [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Cum aplici corect rimelul. 5 trucuri care te salvează în orice situație

Evită arcuirea sprâncenelor

O formă cât mai dreaptă avantajează persoanele cu ochi rotunzi. De aceea, este foarte importantă forma sprâncenelor, care poate schimba complet fizionomia feței, în cazul în care ai ochii mari și rotunzi. Apelează la un specialist pentru a-ți da forma corectă sprâncenelor și menține-o cu ajutorul fardurilor de sprâncene.

Citeste si: CITEŞTE: Machiajul pentru ochi căprui. Cum să te machiezi pentru a-ți pune în evidență culoarea ochilor

Make-up artiștii recomandă persoanelor cu ochii rotunzi și mari machiajul smokey eyes. Deoarece acest timp de machiaj este considerat mai mult un machiaj de seară, în timpul zilei se recomandă nuanțe de maro sau nude pentru a nu încărca foarte mult pleoapa.

În plus, specialiștii în machiaj se concentrează mai mult pe machiajul buzelor, așa că niște buze pline în nuanțe de roșu vor atrage mai mult atenția și vor crea un contrast perfect cu tehnici de machiaj pentru ochi mari si rotunzi.

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sfaturi pentru un machiaj corect

În cazul în care ești posesoarea unor ochi ca ai căprioarei Bambi, trasează pe linia conjunctivă cu un creion, pentru a accentua forma ochilor. În plus, această tehnică este utilă și atunci când ai ochii îndepărtați deparece va atrage atenția asupra colțului interior.

Iluminator în colțul intern al ochiului

Imediat sub locul de sub sprâncene și în colțul intern al ochiului folosește iluminator.

Apelează la un make-up artist pentru a te învăța cum să realizezi machiaj pentru ochi mari și rotunzi

Cel mai bine este să apelezi la un specialist care chiar știe ce face, pentru a-ți realiza pentru început un machiaj pentru ochi mari și rotunzi care să îți scoată toate trăsăturile în evidență.

 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Din ce este făcut rujul. Iată ingredientele folosite de industria cosmetică

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies