Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020
Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

În timp ce unele tendințe de decorare a casei sunt mofturi trecătoare, altele perseverează dintr-un motiv. Pentru a demonstra acest punct, am contactat un grup de designeri de interior pentru a afla ce tendințe actuale vor continua să domine lumea designului în acest an. De la spații cu mentalitate maximalistă până la camere Zoom și nu numai, aceste tendințe de design vor domni pe tot restul anului 2020 și vor fi probabil relevante și în 2021.

Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020! În timp ce unele tendințe de decorare a casei sunt mofturi trecătoare, altele perseverează dintr-un motiv. Pentru a demonstra acest punct, am contactat un grup de designeri de interior pentru a afla ce tendințe actuale vor continua să domine lumea designului în acest an. De la spații cu mentalitate maximalistă până la camere Zoom și nu numai, aceste tendințe de design vor domni pe tot restul anului 2020 și vor fi probabil relevante și în 2021.

Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020
Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Maximalism

Interioarele superioare sunt mai mult decât o modă. Vom continua să vedem mai multe spații maximaliste care sunt grele pentru culoare, model și detalii arhitecturale. Dacă doriți să creați un spațiu maximalist, vă recomand să vă jucați cu diferite texturi, să amestecați printuri și să introduceți mai multă culoare.

Culori strălucitoare de vopsea

Având în vedere că lumea se simte din ce în ce mai incertă și mai tumultuoasă de zi cu zi, oamenii se îndreaptă spre nuanțe vibrante.

Culorile vopselei îndrăznețe care provin din natură, cum ar fi un albastru violet sau o nuanță de verde, pot influența atmosfera de la liniștită la veselă, în funcție de lumina și mobilierul din spațiul dumneavoastra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum să-ţi decorezi casa când ai o viaţă de adult! Află totul aici.

Lucrări de artă

Crearea unor spații relaxate, pline de expoziții de artă neprețuite, va continua să fie o prioritate pentru iubitorii de decorațiuni interioare în 2020. Nu toată arta trebuie să fie perfect atârnată.

Spații multifuncționale

Pe măsură ce tot mai mulți oameni trec la muncă și predau copiilor de acasă, a face spațiile multifuncționale va rămâne la modă. Cu lucrul de acasa devenind norma pentru atât de mulți, prevăd o dorință continuă de a transforma fiecare picior pătrat într-o reflectare mai puternică a cine suntem și a modului în care

trăim. Cu o utilizare sporită a culorilor și modelelor îndrăznețe, precum și o abordare atentă a spațiilor multifuncționale, niciun spațiu nu ar trebui să se piardă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Combinații de culori care vă vor face prietenii verzi de invidie

Decor antic

Designul interior folosește tot mai mult piese de epocă și antice. Măiestria este adesea superioară și are de obicei o poveste. Pe măsură ce clienții devin mai conștienți de impactul lor asupra mediului, cumpărarea de piese de epocă face parte din această conștientizare. Oferirea unei a doua vieți pieselor este tendința.

Fie că este vorba despre un bust mic, pictură sau canapea mare, piesele de epocă pot fi încorporate în orice spațiu, adăugând caracter instant.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies