Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire
Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire

Întrebați orice cuplu logodit și probabil vor spune același lucru: jumătate din distracția de a te căsători este planificarea nunții. Dar, înainte de a înnebuni pe Pinterest, este important să vă gândiți la ce tendințe merită, de fapt, incluse în marea voastră zi. În timp ce unele idei ar putea oferi un apel inițial, în realitate, o mulțime de modele de nuntă sunt trecătoare.

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire! Întrebați orice cuplu logodit și probabil vor spune același lucru: jumătate din distracția de a te căsători este planificarea nunții. Dar, înainte de a înnebuni pe Pinterest, este important să vă gândiți la ce tendințe merită, de fapt, incluse în marea voastră zi. În timp ce unele idei ar putea oferi un apel inițial, în realitate, o mulțime de modele de nuntă sunt trecătoare.

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire
Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire

Orice exagerat de rustic

Decorul elegant de nuntă still rustic este oficial trecut. Borcanele de zidărie, cutiile de lemn necăjite și orice altceva prea rustic vor face ca nunta dvs. să pară datată. Același lucru este valabil și pentru pânze. Cuplurile înțelepte învață să pivoteze de la un decor rustic la un decor organic, mai sofisticat, dacă preferă un aspect mai natural.

Pampas

Această iarbă pufoasă a fost prezenta la nunti de-a lungul timpului- în instalații de ceremonie, buchete, piese de centru. Deși ne place, a fost utilizată pe scară largă și trebuie să fie actualizată eventual prin aplicarea de culoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Coroane de flori

Oricât de adorabile ar putea fi coroanele de flori la petrecerea de nuntă, aceasta este o tendință de nuntă cel mai bine păstrată în trecut: Eleganța simplă a coroanelor de flori a fost o schimbare revigorantă dintr-un buchet sau corsaj, dar din ce în ce mai puține cupluri aleg să le aibă la nunți. Exista alte modalități de a încorpora florile în coafuri, cum ar fi o singură tulpină în locul unei coroane mari și strălucitoare.

Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire
Tendințe de decorare a nunții care sunt pe cale de ieșire

Petreceri de nuntă în halate de mătase de tip match-y

Acestea sunt foarte populare pentru fotografiile în scenă. Însa in loc de hainele previzibile, sugerăm seturi de pijamale și haine de yoga, care sunt ușor de înfășurat și ieșit și nu îți vor încurca părul.

Citeste si: Tendințe de decorare a casei care vor domina restul anului 2020

Palete de culori complet albe

În timp ce albul va fi întotdeauna atracția naturală pentru multe cupluri care se căsătoresc, o mulțime de oameni decid să îmbrățișeze culori mai strălucitoare pentru o paletă de nunți mai îndrăzneață. O nuntă ar trebui să reflecte stilul, personalitatea și relația unică a cuplului.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies