Tendinte de design interior in bucatarie care sunt pe val

Tendinte de design interior in bucatarie care sunt pe val
Tendinte de design interior in bucatarie care sunt pe val

De ani de zile, bucătăria se afla in primul rând în fața a zeci de tendințe și mofturi. Dar ce zici de bucătăria ta? Acest spațiu de adunare funcțional era deja un favorit de renovat, cu tendințe care influențează aspectul bucătăriei moderne de acasă.

Tendinte de design interior in bucatarie care sunt pe val! De ani de zile, bucătăria se afla in primul rând în fața a zeci de tendințe și mofturi. Dar ce zici de bucătăria ta? Acest spațiu de adunare funcțional era deja un favorit de renovat, cu tendințe care influențează aspectul bucătăriei moderne de acasă.

Acum, coronavirusul a pus un accent sporit pe mâncare și chiar și mai multe stiluri emergente transformă bucătăriile pentru a satisface bucătarul de casă.

Iată cateva tendințe de bucătărie care au atras atenția în acest an.

Tendinte de design interior in bucatarie care sunt pe val
Tendinte de design interior in bucatarie care sunt pe val

Antichități restaurate

Exista o scădere a reviziilor complete din bucătărie si o tendinta de restaurare a celor existente. Proprietarii devin creativi prin actualizarea caracteristicilor originale ale bucătăriei lor. Odata cu păstrarea dulapurilor originale, a corpurilor de iluminat și chiar a blaturilor și reînvierea sau modernizarea lor cu straturi proaspete de vopsea modernă, truse noi pentru dulapuri sau tapet distractiv, bucataria ta capata un farmec nou, aparte.

Tendința a apărut în timpul COVID și lucrul de acasa, deoarece este o modalitate distractivă de a-ți actualiza spațiul fără a-ți scoate bucătăria din funcțiune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Modalități de a transforma un dulap într-un spațiu multifuncțional

O a doua mașină de spălat vase

Deja, mașinile de spălat vase duble au fost facilități căutate în bucătării. Dar acum interesul de a avea o mașină de spălat vase suplimentară a devenit tot mai răspândit. Pe fondul unei noi norme de lucru de acasă și de învățare la distanță, familiile pregătesc trei mese pe zi acasă plus gustări, si vor să împiedice stivele de vase să se acumuleze în chiuvetă și să depășească blaturile.

Camere ultra-organizate

Înainte de pandemie, cumpărătorii au luat cu greu seama de interiorul cămării. Acum, când vedem o cămară bine organizată și etichetată, putem face provizii de neperisabile.

Citeste si: Camerele de luat masa ar putea reveni în anul 2021!

Rafturi deschise

Exista o tendinta tot mai accentuata de rafturi deschise, bine organizate.

Asta înseamnă să aduci modele cu plăci, să folosești corpuri de iluminat, să încălzești spațiul cu tonuri de lemn și să creezi zone de relaxare confortabile și primitoare. Ca o extensie a acestui lucru, poti face ca un spațiu mic să pară mai mare și să permită proprietarului unei case să afișeze vase sau obiecte de colecție utile.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies