Tendințe de evitat în 2024. Ghid detaliat pentru a evita capcanele modei și a păstra un stil actualizat și echilibrat

tendinte de evitat in 2024
Tendințe de evitat în 2024

Anul 2024 vine cu noi tendințe în ceea ce privește moda. Însă știați care sunt cele pe care ar trebui să le evitați?

Aflați din rândurile următoare care sunt tendințele de evitat în ceea ce privește anul 2024. 

 

9. Cardigane legate în față

Pe locul 9 se află cardiganele legate în față. Această tendință cu siguranță trebuie să rămână în anul 2023, în special în ținuta în care acestea sunt purtate fără nimic pe dedesubt. Unele dintre ele pur și simplu nu arată atât de grozav pe cât ne-am imaginat noi, iar chiar dacă vă doriți să le purtați, ar trebui să le purtați cu un body sau cu un

top pe dedesubt, însă niciodată fără absolut nimic. Pur și simplu această ținută nu va arăta deloc elegant. 

Citește și: Tricotaje la modă în sezonul de iarnă 2023-2024

Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

8. Pantaloni cu talie joasă

Pe locul 8 se află pantalonii cu talie joasă. În anul 2023 au revenit ușor pantalonii cu talie joasă, însă cu siguranță nu se va păstra această tendință și în anul 2024. Cu toate acestea, ar trebui să prioritizăm pantalonii cu picioare largi sau cei skinny din denim în stil cargo, însă atunci când vine vorba despre pantalonii cu talie joasă, cu siguranță nu ar trebui să îi păstrăm în garderobă în anul 2024.

Se recomandă ca anul acesta, 2024, să revenim la denimul mai închis la culoare, fiind o nuanță mai versatilă, în comparație cu piesele cu adevărat învechite, în ciuda faptului că nu ar trebui să profităm prea mult de acest denim, pentru a nu ajunge un tendințele pe care ar trebui să le evităm. 

Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

7. Mini poșete și genți de mână 

Pe locul 7 se află mini poșetele și gențile de mână. Astfel, în ceea ce privește accesoriile, această tendință uriașă care a existat în anul 2023, în care nenumărate persoane purtau mini poșete sau genți de mână, cu siguranță nu vor exista și în tendințele anului 2024, fiind înlocuite cu gențile de dimensiuni mai mari, relaxate, însă nu supradimensionate, însă puțin mai mari decât cele mini pe care le-am tot văzut în acest an, care oricum nu erau destul de funcționale, și de practici așa

cum ar trebui să fie de fapt o geantă. 

Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

6. Cizme cu talpă groasă 

Pe locul 6 se află cizmele cu talpă groasă. Acest tip de cizme cu siguranță va rămâne în anul 2023, cel care va predomina în schimb în anul 2024 va fi reprezentat de cizma în stil motocicletă, cizma puțin mai “murdară”, puțin mai dură, însă nu atât de dură precum sunt cizmele cu talpă groasă din acest an, devenind puțin mai rafinate anul viitor. 

Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

5. Barbie 

Pe locul 5 se află articolele vestimentare care fac parte din categoria Barbie. Cu siguranță cunoașteți și acest trend in anul 2023, dat fiind faptul că filmul a acaparat nenumărate persoane, motiv pentru care a ajuns chiar și în tendințe în ceea ce privește moda. Cu toate acestea, acest trend va rămâne cu siguranță în anul 2023, toate acele articole vestimentare strălucitoare, roz, în special dacă roșul este culoarea ta preferată și nu se potrivește deloc stilului tău de viață. 

Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

4. Haine foarte supradimensionate pentru bărbați

Pe locul 4 se află hainele foarte supradimensionate, pentru bărbați, purtate de către femei. În ciuda faptului că sunt articole vestimentare extrem de confortabile, acestea se vor lăsa în anul 2023, în ciuda faptului că dacă este vorba despre un cardigan sau despre un hanorac, cu siguranță puteți să le purtați în continuare, însă cu toate acestea, strict în ceea ce privește hainele bărbătești supradimensionate, nu vă vor face să arătați deloc plăcut, nu vă veți pune trupul în evidență deloc, schimbarea venind doar în momentul în care adăugați o curea în talie, păstrând astfel aceste haine și în anul 2024. 

tendinte 2024
Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3. Fuste midi 

Pe locul 3 se află fustele midi. În anul 2024, fustele midi vor fi înlocuite cu cele maxi, însă cu toate acestea, dacă totuși va plac mai mult cele midi, le puteți păstra și anul 2024, în ciuda faptului că nu vor fi văzute la fel de des ca în anul 2023, fiind înlocuite de fustele, rochiile maxim. 

fashion 2024
Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

2. Pantofi sport groși 

Pe locul 2 se află pantofii sport groși. Aceștia, în anul 2024, vor fi înlocuiți cu siguranță cu adidașii care au o linie mai fină, în nuanțe neutre, dat fiind faptul că se potrivesc mult mai bine indiferent de ținuta abordată, nefăcând ținuta neapărat sport sau ducând-o într-o zonă sport așa cum era cazul pantofilor sport groși. Adidașii care au o linie mai fină, se pot purta foarte bine cu pantaloni largi, arătând extrem de bine, chiar și cu niște șosete și o fustă mini sau cu o pereche de pantaloni scurți, puțin mai voluminoși, acestea fiind tendințele adidașilor pentru anul 2024, în principal. 

fashion de evitat in 2024
Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

1. Îmbrăcăminte exterioară plictisitoare 

Pe locul unu se află îmbrăcăminte exterioară destul de plictisitoare. Aici este vorba în special de hainele închise la culoare, negre, fie că sunt trenciuri, paltoane sau cele din blana acestea vor fi întotdeauna considerate a fi plictisitoare vor fi purtate de nenumărate persoane, motiv pentru care în anul 2024 va fi vorba în special despre lucruri interesante, dar și stiluri și culori. 

ce trebuie evitat in 2024
Tendințe de evitat în 2024[Sursa foto: freepik]

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies