Tendinte in designul interior care vor lua avant in 2017

Tendinte in designul interior care vor lua avant in 2017
Tendinte in designul interior care vor lua avant in 2017

Ne aflam la inceputul unui nou an, moment in care ne facem tot felul de planuri pentru urmatoarele 365 zile.

 

Daca acesta este anul in care iti vei construi o casa, vei cumpara un apartament sau iti vei renova locuinta actuala, e bine sa stii care sunt principalele tendinte ce isi vor pune amprenta pe designul interior in 2017.
Ca in orice alt domeniu, si in cel al amenajarilor interioare tendintele se schimba si evolueaza de la un an la altul si, uneori, chiar si de la o luna la alta, asa ca este absurd sa incerci sa le aduci pe toate in decorul casei tale.
Pentru a te asigura ca alegerile decorative facute nu se vor demoda in scurt timp, ar trebui sa optezi doar pentru anumite tendinte, mai exact pentru cele cu o durata de viata mai lunga, care au discrete caracteristici clasice. Iata care sunt trendurile care vor lua avant in 2017 si care nu se vor demoda cu una, cu doua.
1. Fotoliul balansoar suspendat de tavan
Poate ti se va parea o nebunie, dar una dintre tendintele anului abia inceput readuce in atentie fotoliul balansoar suspendat in calitate de piesa
de mobilier de interior. Livingul este una dintre camerele in care il poti folosi, dar acest element poate fi integrat si in decorul unui dormitor sau in camera copiilor.
2. Culori profunde in finisarea dormitorului
Din dorinta de a obtine o atmosfera relaxanta oamenii aleg sa foloseasca culori deschise si luminoase in amenajarea dormitorului. Specialistii in amenajari interioare sustin insa ca si unele decoruri inchise pot transmite o stare de liniste si relaxare.
Prin urmare, un alt trend despre care se spune ca va lua amploare in 2017 este zugravirea dormitoarelor in culori inchise, profunde.
Citeste mai mult la:

Daca acesta este anul in care iti vei construi o casa, vei cumpara un apartament sau iti vei renova locuinta actuala, e bine sa stii care sunt principalele tendinte ce isi vor pune amprenta pe designul interior in 2017.



Ca in orice alt domeniu, si in cel al amenajarilor interioare tendintele se schimba si evolueaza de la un an la altul si, uneori, chiar si de la o luna la alta, asa ca este absurd sa incerci sa le aduci pe toate in decorul casei tale. Pentru a te asigura ca alegerile decorative facute nu se vor demoda in scurt timp, ar trebui sa optezi doar pentru anumite tendinte, mai exact pentru cele cu o durata de viata mai lunga, care au discrete caracteristici clasice.
Iata care sunt trendurile care vor lua avant in 2017 si care nu se vor demoda cu una, cu doua.

1. Fotoliul balansoar suspendat de tavan

Poate ti se va parea o nebunie, dar una dintre tendintele anului abia inceput readuce in atentie fotoliul balansoar suspendat in calitate de piesa de mobilier de interior. Livingul este una dintre camerele in care il poti folosi, dar acest element poate fi integrat si in decorul unui dormitor sau in camera copiilor.


2. Culori profunde in finisarea dormitorului

Din dorinta de a obtine o atmosfera relaxanta oamenii aleg sa foloseasca culori deschise si luminoase in amenajarea dormitorului. Specialistii in amenajari interioare sustin insa ca si unele decoruri inchise pot transmite o stare de liniste si relaxare. Prin urmare, un alt trend despre care se spune ca va lua amploare in 2017 este zugravirea dormitoarelor in culori inchise, profunde. 


Citeste mai mult aici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies