Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023. Eleganță și originalitate!

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023. Eleganță și originalitate!
Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023

Află din rândurile de mai jos care sunt tendințele pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023!

Sonia Trifan, creatoare de modă, a vorbit într-un interviu despre cele mai populare rochii de mireasă pentru anul 2023.

Care sunt tendințele pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Dantelă sofisticată

Rochiile de mireasă cu dantelă sofisticată se află printre tendințele anului 2023, fiind un articol vestimentar elegant și rafinat. De obicei, rochia de mireasă are detalii delicate de dantelă pe diferite zone ale rochiei, precum bustul, spatele sau fusta, sub forma de motive florale, broderii fine sau inserții transparente.

De asemenea, o rochie ușoară poate fi accentuată printr-un volan adăugat în jurul taliei, folosit pentru a ascunde ușor zona abdomenului.

”Rochia lejeră, extrem de fluidă poate fi pusă în evidență printr-un volan atașat pe zona taliei. Volanul poate să ascundă ușor zona burticii, dacă cumva ne deranjează.”, a spus creatoarea de modă.

Citește și: Tendințe pentru coafurile de mireasă pentru anul 2023. Eleganță și simplitate!

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023[Sursa foto: freepik]

Rochiile de mireasă cu croiuri curate, linii simple

Rochiile de mireasă cu croiuri curate și linii simple oferă un aer minimalist și extrem de elegant. Așadar, femeile care optează pentru astfel de rochii pun accentul pe simplitate și frumusețe naturală. Rochia reușește să creeze o siluetă aerisită și fluidă, fără multe ornamente sau detalii. De asemenea, rochiile de mireasă sunt preferate în nuanțe de alb sidefat sau alb perlat, iar multe femei aleg o rochie cu o trenă detașabilă sau incorporată.

Astfel, materialul pe care multă lume îl alege este taftaua semi-lucioasă, pentru că evidențiază părțile dorite ale corpului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Anul acesta, rochiile de cununie sunt preferate pe culoarea de alb sidefat, alb perlat. Rochii care au și o trenă detașabilă sau incorporată. Mergem foarte mult pe tafta semi lucioasă deoarece ne scoate în evidență ceea ce dorim și ne și ascunde părțile corpului care nu ne dorim să fie expuse.”

, a menționat aceasta.

Citește și: Machiaj de nuntă pentru ochi căprui. Tutorial pas cu pas de make-up pentru ziua cea mare a căsătoriei!

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023[Sursa foto: freepik]

Accente strălucitoare

O alegere potrivită pentru femeile care își doresc să iasă mai mult în evidență este rochia de mireasă cu accente strălucitoare. În rochiile cu accente strălucitoare se regăsesc elemente de glamour, mai exact paiete, pietre strălucitoare, cristale sau mărgele sclipitoare.

Tendințele din acest an se concentrează pe strălucire și fluiditate, punându-se accentul pe evidențierea formelor corpului și pe rochii ușor încărcate, care reușesc să pună în evidență decolteul și să ascundă imperfecțiunile.

”Tendințele de anul acesta stau, în primul rand, în foarte multă strălucire, fluiditate chiar dacă anii trecuți au fost vedete rochiile care erau foarte voluminoase. Anul acesta mergem foarte mult pe fluiditate și pe formele corpului.

Rochia ușor încărcată pune în evidență decolteul, dar în același timp ne ascunde exact ceea ce ne dorim. Este o rochie care poate fi accesorizată în tot felul de alte combinații.”, a explicat designerul. 

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Detaliile statement

Rochiile de mireasă cu detalii statement atrag întotdeauna atenția, datorită aplicațiilor voluminoase de flori sau pene, volane dramatice, broderii spectaculoase, decolteuri îndrăznețe sau spatele gol. De asemenea, dacă femeile optează pentru un decolteu provocator în partea de sus a rochiei de mireasă, acestea pot compensa prin adăugarea unui volum în partea de jos. Mai precis, dacă viitoarele mirese vor să poarte în ziua cea mare o rochie de tip sirenă, pot încerca să evidențieze decolteul sau picioarele.

”Dacă în partea de sus avem un decolteu foarte îndrăzneț, atunci în partea de jos punem un pic de volum. Dacă mizăm pe rochiile tip sirenă, atunci încercăm să punem decolteu sau picioarele în evidență.”, a mai precizat ea. 

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023[Sursa foto: freepik]

Detalii arhitecturale

Miresele care își doresc rochii  de impact în ziua nunții pot alege rochii de mireasă cu detalii arhitecturale. Rochiile sunt create din linii asimetrice, pliuri dramatice, detalii sculpturale sau chiar elemente arhitecturale reale. De asemenea, rochia de mireasă care include o trenă detașabilă are un aer ușor regal și pune în evidență formele corpului, în timp ce poate ascunde câteva kilograme în plus în zona taliei.

”Rochia de mireasă cu o trenă detașabilă este ușor princiară, scoate în evidență formele corpului, dar ne și ascunde dacă avem cumva câteva kilograme în plus, în zona taliei.”, a spus ea.

Tendințe pentru rochiile de mireasă pentru anul 2023[Sursa foto: Pexels.com]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Manichiura pentru mirese. Cum să-ți pregătești unghia și mâinile pentru o manichiură de mireasă perfectă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies