Tendinte si culori make-up in 2017! Uite ce se poarta!

Tendinte si culori make-up in 2017! Uite ce se poarta!
Tendinte si culori make-up in 2017! Uite ce se poarta!

Ca in fiecare an, luna decembrie este dedicata si alegerii noii culori a anului urmator. Culoarea anului 2017 este Greenery, conform Pantone.

 

Daca in 2016 am avut doua culori ale anului, rose quartz si serenity blue, in 2017 nu trebuie sa fim dezamagiti de alegerea unei singure culori, greenery.
Aceasta culoare nu este la fel de intensa ca verdele lime si nici nu aduce a verdele de Craciun, dar este o culoare superba pe care o putem purta tot anul 2017.
Make up artistul Ciftci Elena ,va va invata cum puteti realiza un machiaj punand in evidenta vedeta anului 2017, culoarea greenery.
"O sa va spun cateva metode simple de a include aceasta culoare in make-up ul dvs.de rutina.
1. Primer de ochi: aplicati o baza transparenta sau skintone, pe piata cosmeticelor gasiti o sumedenie de produse.
2. Ai nevoie de doua sau trei farduri  verzi si o umbra de tranzitie.
Dupa ce aplicati o culoare aurie in coltul ochiului interior se adauga culori mai inchise putin cate putin, din coltul interor spre exterior si finisajul prin aplicarea Fresh Green pe centrul pleoapei si
pigment in locul cel mai central si pe linia genelor inferioare in colturile interioare, pentru lumina mai frumos.
3. Finalizam machiajul cu negru Gel Liner aplicat pe linia conjuctivei si cu mult rimel!
Make-up artistul Ciftci Elena a avut o ca muza de inspiratie pentru acest machiaj pe Valentina Pelinel care poarta machiajul greenery cu mare drag, vedeta declarand ca "nu este un fan al machiajelor colorate, dar crede ca greenery o prinde destul de bine"!

Daca in 2016 am avut doua culori ale anului, rose

quartz si serenity blue, in 2017 nu trebuie sa fim dezamagiti de alegerea unei singure culori, greenery. 

Aceasta culoare nu este la fel de intensa ca verdele lime si nici nu aduce a verdele de Craciun, dar este o culoare superba pe care o putem purta tot anul 2017.Make up artistul Ciftci Elena ,va va invata cum puteti realiza un machiaj punand in evidenta vedeta anului 2017, culoarea greenery.
"O sa va spun cateva metode simple de a include aceasta culoare in make-up ul dvs.de rutina.

1. Primer de ochi: aplicati o baza transparenta sau skintone, pe piata cosmeticelor gasiti o sumedenie de produse.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



2.
Ai nevoie de doua sau trei farduri verzi si o umbra de tranzitie. 

Dupa ce aplicati o culoare aurie in coltul ochiului interior se adauga culori mai inchise putin cate putin, din coltul interor spre exterior si finisajul prin aplicarea Fresh Green pe centrul pleoapei si pigment in locul cel mai central si pe linia genelor inferioare in colturile interioare, pentru lumina mai frumos.

3. Finalizam machiajul cu negru Gel Liner aplicat pe linia conjuctivei si cu mult rimel! 

Make-up artistul Ciftci Elena a avut o ca muza de inspiratie pentru acest machiaj pe Valentina
Pelinel care poarta machiajul greenery cu mare drag, vedeta declarand ca "nu este un fan al machiajelor colorate, dar crede ca greenery o prinde destul de bine"!

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies