Teo, dezvaluiri emotionante despre mama ei! “ In martie, imi placea mult cand venea acasa, impunatoare, ca un general rus, cu pieptul plin de martisoare”! Detalii exclusive despre perioada copilariei, dar si darurile de la Maia

Teo, dezvaluiri emotionante despre mama ei! “ In martie, imi placea mult cand venea acasa, impunatoare, ca un general rus, cu pieptul plin de martisoare”! Detalii exclusive despre perioada copilariei, dar si darurile de la Maia
Teo, dezvaluiri emotionante despre mama ei! “ In martie, imi placea mult cand venea acasa, impunatoare, ca un general rus, cu pieptul plin de martisoare”! Detalii exclusive despre perioada copilariei, dar si darurile de la Maia

La inceputul lunii martie, Teo Trandafir devine nostalgica. Om de televiziune de marca, vedeta de la KanalD este si mama, iar atentiile fetitei sale, Maia, din aceasta perioada, o coplesesc cu adevarat!

 

In plus, ea nutreste sentimente speciale primavara si pentru femeia care i-a dat viata si isi aduce aminte cu mare placere de zilele de 1 si de 8 Martie, din anii copilariei, cand o vedea acasa pe doamna Elena Uta ca pe un…general!
“ Mama era profesora, asa ca, perioada de inceput de martie era una speciala. Imi placea mult cand venea acasa, impunatoare, ca un general rus, cu pieptul plin de martisoare.
De aceea, atunci cand am inceput si eu sa mai cresc si eram comandant de grupa, apoi de detasament, am vrut sa fiu ca ea. Imi puneam si eu simbolurile primaverii la buzunare si incercam sa am aceeasi atitudine si clasa, ce mai…o nebunie”, povesteste, emotionata, Teo pentru Kfetele.ro!
Vedeta dezvaluie ca, in adolescenta, ea era cea care se ocupa cu aranjatul martisoarelor. “ Eu eram purtatorul de snurulete.
Repet, mama era cadru didactic si primea multe martisoare, pe care, asa cum se obisnuia pe atunci, le dadea mai departe anul urmator, pentru ca nu puteai de fiecare data sa cumperi altele. Imi aduc aminte ca, erau unele metalice, care rezistau si cinci ani daca aveam grija de ele, numai ca se mai ciufulea snuruletul acela! De aceea, de fiecare data cand mai trecea un an, mama imi punea mie in brate toate armata de martisoare, cumpara snurulete noi si ma ruga sa le aranjez si apoi sa le lipesc pe carti de vizita, pe care urma sa le trimita
cunostintelor. In concluzie, era o intreaga industrie a martisoarelor pe care mama le primea si le rula sezonul viitorul. Ca deh…asa era in perioada aceea, de 8 Martie”, spune Teo, care mai recunoaste, cu sinceritate, ca, dincolo de simbolurile primaverii, mama ei se alegea pe atunci si cu multe  vaze sau fructiere de la cei pe carora le preda in scoli.. “ Toti elevii se gandeau ce sa ii aduca un dar doamnei diriginte, adica mamei mele, si, inevitabil, se gandeau la o…fructiera.
Asa era cam in fiecare an, diversificarea nu exista, primea fructiere dupa fructiere! Nu stiu daca aveam bani in casa, dar de fructiere era full”.
Pe de alta parte, Teo Trandafir spune ca, la randul ei, incerca sa isi surprinda mama cu lucruri marunte, dar de suflet, la fel cum face si fiica sa, acum.  “ Eu sunt coplesita de toate cadourile de 1 si 8 martie pe care le-am primit de la fata mea, de biletete in care imi spune ca ma iubeste, sunt extrem de profunde, si ma emotioneaza.
Mai mult, imi da si lebede, fluturi…Asta faceam si eu in copilarie, insa la o scara mai mica. Tin minte ca ii faceam mamei prostioare din acelea, gen solnite, din servetele… In plus, aveam doua obsesii, sa ii cumpar cani, ulterior aveam sa dezvolt eu insami o obsesie pentru cani, de aceea am si o colectie impresionanta, si razatori! Imi aduc aminte ca puneam bani pe bani si ii cumparam mamei, pe vremea lui Ceausescu, niste cani fumurii, apoi i-am achizitionat celebrele cesti chinezesti, doar, doar sa o vad multumita”, a mai dezvaluit vedeta KanalD.
Acum, insa, prezentatoarea “ Teo Show” ii face alte cadouri de 8 Martie mamei sale, iar ea este innebunita cand micuta Maya vine acasa cu o surpriza de martisor!  “ Eu inspir un soi de teama! Cand eram profesoara la liceu, in zilele de 1 si 8 Martie, elevii mei aveau o alta tactica. Imi puneau pe catedra martisoarele si atat, sa nu mai trebuiasca sa ne pupam.
Dar…in viata mea, cea de toate zilele, cele mai frumoase cadouri le primesc de la Maya, ea se gandeste sa ma suprinda, calculeaza tot, isi pune bani deoparte... Are bursa de la scoala, si vine de fiecare data cu bursa la cretar. I-am spus mereu-iubita mea, sunt banii tai, nu trebuie sa ii arati- iar ea imi spune ca stie, dar asa considera ca este corect. Este un copil extrem de generos, ca toti din generatia asta, si intotdeauna imi alege in dar lucrurile pe care stie ca mi le doresc foarte mult”, a conchis Teo Trandafir.
Interviu exclusiv Kfetele.ro: Teo, dezvaluiri emotionante despre mama ei!

In plus, ea nutreste sentimente speciale primavara si pentru femeia care i-a dat viata si isi aduce aminte cu mare placere de zilele de 1 si de 8 Martie, din anii copilariei, cand o vedea acasa pe doamna Elena Uta ca pe un…general!

“Mama era profesora, asa ca, perioada de inceput de martie era una speciala. Imi placea mult cand venea acasa, impunatoare, ca un general rus, cu pieptul plin de martisoare. De aceea, atunci cand am inceput si eu sa mai cresc si eram comandant de grupa, apoi de detasament, am vrut sa fiu ca ea. Imi puneam si eu simbolurile primaverii la buzunare si incercam sa am aceeasi atitudine si clasa, ce mai…o nebunie”, povesteste, emotionata, Teo pentru Kfetele.ro!

Vedeta dezvaluie ca, in adolescenta, ea era cea care se ocupa cu aranjatul martisoarelor. “Eu eram purtatorul de snurulete. Repet, mama era cadru didactic si primea multe martisoare, pe care, asa cum se obisnuia pe atunci, le dadea mai departe anul urmator, pentru ca nu puteai de fiecare data sa cumperi altele. Imi aduc aminte ca, erau unele metalice, care rezistau si cinci ani daca aveam grija de ele, numai ca se mai ciufulea snuruletul acela! De aceea, de fiecare data cand mai trecea un an, mama imi punea mie in brate toate armata de martisoare, cumpara snurulete noi si ma ruga sa le aranjez si apoi sa le lipesc pe carti de vizita, pe care urma sa le trimita cunostintelor. In concluzie, era o intreaga industrie a martisoarelor pe care mama le primea si le rula sezonul viitorul. Ca deh…asa era in perioada aceea, de 8 Martie”, spune Teo, care mai recunoaste, cu sinceritate, ca, dincolo de simbolurile primaverii, mama ei se alegea pe atunci si cu multe  vaze sau fructiere de la cei pe carora le preda in scoli.. “ Toti elevii se gandeau ce sa ii aduca un dar doamnei diriginte, adica mamei mele, si, inevitabil, se gandeau la o…fructiera. Asa era cam in fiecare an, diversificarea nu exista, primea fructiere dupa fructiere! Nu stiu daca aveam bani in casa, dar de fructiere era full”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Pe de alta parte, Teo Trandafir spune ca, la randul ei, incerca sa isi surprinda mama cu lucruri marunte, dar de suflet, la fel cum face si fiica sa, acum.  “ Eu sunt coplesita de toate cadourile de 1 si 8 martie pe care le-am primit de la fata mea, de biletete in care imi spune ca ma iubeste, sunt extrem de profunde, si ma emotioneaza. Mai mult, imi da si lebede, fluturi…Asta faceam si eu in copilarie, insa la o scara mai mica. Tin minte ca ii faceam mamei prostioare din acelea, gen solnite, din servetele… In plus, aveam doua obsesii, sa ii cumpar cani, ulterior aveam sa dezvolt eu insami o obsesie pentru cani, de aceea am si o colectie impresionanta, si razatori! Imi aduc aminte ca puneam bani pe bani si ii cumparam mamei, pe vremea lui Ceausescu, niste cani fumurii, apoi i-am achizitionat celebrele cesti chinezesti, doar, doar sa o vad multumita”, a mai dezvaluit vedeta KanalD.

Acum, insa, prezentatoarea “Teo Show” ii face alte cadouri de 8 Martie mamei sale, iar ea este innebunita cand micuta Maia vine acasa cu o surpriza de martisor!  “ Eu inspir un soi de teama! Cand eram profesoara la liceu, in zilele de 1 si 8 Martie, elevii mei aveau o alta tactica. Imi puneau pe catedra martisoarele si atat, sa nu mai trebuiasca sa ne pupam. Dar…in viata mea, cea de toate zilele, cele mai frumoase cadouri le primesc de la Maia, ea se gandeste sa ma suprinda, calculeaza tot, isi pune bani deoparte... Are bursa de la scoala, si vine de fiecare data cu bursa la cretar. I-am spus mereu-iubita mea, sunt banii tai, nu trebuie sa ii arati- iar ea imi spune ca stie, dar asa considera ca este corect. Este un copil extrem de generos, ca toti din generatia asta, si intotdeauna imi alege in dar lucrurile pe care stie ca mi le doresc foarte mult”, a conchis Teo Trandafir.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies