Teo, indragostita de ii! Ce modele ii plac cel mai mult!

Teo, indragostita de ii! Ce modele ii plac cel mai mult!
Teo, indragostita de ii! Ce modele ii plac cel mai mult!

Intr-o camera plina de ii, Teo, se simte ca pestele in apa. Asa ca a mers sa isi mai aleaga cateva.

"Aceasta este povestea pe care nu o stiu multi. In momentul in care pui o ie manual, este ca si cum ti-ai pune o protectie magica pe tine. Este ca si cum ai purta un descantec in permanenta cu tine.", povesteste Cristina.

"Daca ti-e teama de ceva, daca urmeaza sa te duci la o proba la care esti stresat, iti pui o ie si in spatele tau vin 14 generatii care te ajuta cu magia cusutului in cruce, chiar daca ia este noua.", adauga Teo.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Surprize de proportii pentru Teo, in platoul emisiunii, de ziua ei! Ce urari i-au facut vedetele momentului?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies