“Teo Show” își consolidează poziția de lider de piață și spulberă concurența!

“Teo Show” își consolidează poziția de lider de piață și spulberă concurența!
“Teo Show” își consolidează poziția de lider de piață și spulberă concurența!

Aproape 25% din publicul Comercial a urmărit ediția difuzată ieri la Kanal D! stația, primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Kanal D a fost lider absolut de audiență cu ediția emisiunii „Teo Show” difuzată ieri, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Cu un rating de 3,0% și o cota de piață de 24,2% pe targetul Comercial, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, devansând celelalte stații concurente, pe intervalul de difuzare „Teo Show” (15:00 – 17:00). Audiență înregistrată de Kanal D, în rândul publicului de la orașe, cu vârstă cuprinsă între 18 și 49 de ani, a fost de peste două ori mai mare față de următorul post TV clasat.

Marți, 26 noiembrie, în intervalul de difuzare „Teo Show” (15:00 – 17:00), Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate. Astfel, Kanal D a înregistrat 3,0% rating și 24,2% cota de piață, pe targetul Comercial, 3,5% rating și 13,8% cota de piață, pe targetul Național, și 3,4% rating și 15,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Peste 630.000 de telespectatori din întreagă țară au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, subiectele prezentate în emisiunea moderată de Teo Trandafir și Bursucu, la Kanal D! 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Alina Laufer a pregătit shaorma, însă nu oricum, ci la tavă! Care să fie secretul pentru această rețetă? „O să vă arăt un mic truc în bucătărie!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile: "A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea"

Care este secretul relației de iubire pe care o trăiește Tania Popa? „În primul rând, este cel mai bun prieten al meu și sper că și eu pentru el!"

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies