Teo Trandafir a aflat prin telefon de moartea Ionelei Prodan: "Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic. Nu pot accepta moartea ei"

Teo Trandafir a aflat prin telefon de moartea Ionelei Prodan:
Teo Trandafir a aflat prin telefon de moartea Ionelei Prodan: "Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic. Nu pot accepta moartea ei"

Teo Trandafir a aflat de la reporterii WOWBiz vestea cumplita a mortii Ionelei Prodan.

"Important e  ca nu mai e, asta nu pot accepta si nici digera. Am vazut parca ceva la ultima ei aparitie, dar am crezut ca e doar o dispozitie de moment, cu atat mai mult cu cat nu stiam sa fi suferit de ceva. Nu stiam ca s-a intamplat, am aflat de la dv-stra, va multumesc ca mi-ati spus, dar ma gandesc la familia ei, caruia ii prezint condoleante, ma gandesc la toti oamenii care au urmarit-o.

Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic cumva. Ma gandesc cum va fi maine fara ea, nu lumea muzicii populare, ci lumea in general. Cred ca va fi trist. Va fi trist o perioada", a spus Teo Trandafir, prin telefon, pentru emisiunea WOWbiz.
Colegele de breasla ale Ionele Prodan sunt si ele inmarmurite in fata acestei vesti.

"Nu ma asteptam, nu redeam, ca e asa grav. Foarte mult am lucrat. Va dati seama. Nici nu pot sa vorbesc, Stii cum sunt acum? Ravasita. Sunt incurcata, nici nu imi vine sa cred. Tot speram la o minune. Stiam ca e bolnava, dar nu stiam ca e asa grav. Cred ca am vorbit cu ea cand a aparut slaba la televizor, ea radea ca a slabit, ca si-a schimbat look-ul, avea alta stare de spirit.",

a spus Maria Cirneci.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anamaria a facut publica ultima imagine cu Ionela Prodan pe patul de spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies