Teo Trandafir a jucat pentru prima data bowling! Iata cum a fost!

Teo Trandafir a jucat pentru prima data bowling! Iata cum a fost!
Teo Trandafir a jucat pentru prima data bowling! Iata cum a fost!

De departe cea mai indragita si iubita vedeta, Teo Trandafir a stiut dintotdeuna sa fie aproape de fanii sai.

Desi programul sau este foarte aglomerat datorita emisiunii zilnice de la Kanal D, prezentatoarea si-a gasit timp pentru a invata ceva nou alaturi de Diana, una dintre fanele ei. Despre ce credeti ca este vorba?

Weekendul acesta, pentru prima data Teo a jucat bowling. Totul s-a petrecut la invitatia mallului Promenada. Mai intai, vedeta a postat un concurs pentru cei peste 800 000 de fani ai sai de pe pagina oficiala de facebook si unul a castigat o experienta deosebita in mallul din Floreasca.

Actiunea face parte din campania de sarbatorire a primului an de Mall Promenada.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Diana a impartasit cu prezentatoarea de la Kanal D o premiera din viata sa care i-a ramas in suflet si a castigat o intalnire cu Teo. Povestea este cu atat mai emotionanta cu cat Diana a raspuns provocarii si si-a dorit foarte mult sa castige, premiul fiind cadoul sau pentru ziua de nastere ce va avea loc spre sfarsitul

lunii acesteia. Tot in acest weekend, Teo a intrat in direct cu Bogdan Miu la Radio Promenada dupa ce au jucat impreuna bowling.

Diana a fost de doua ori castigatoare. Prima data a fost vorba de concursul de pe facebook, iar a doua oara de jocul de bowling. Rezultatul a fost foarte strans, iar atmosfera grozava.

Fanii lui Teo mai au o sansa de a se intalni cu ea si nu numai pe data de 17 octombrie in Mall Promenada cand alaturi de Carmen Bruma, Razvan si

Dani, Nicolai Tand si Andrei Aradits, vedeta va inmana premii si va sarbatori primul an de viata a mallului din floreasca.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies