Teo Trandafir, amintiri din perioada liceului. Prezentatoarea TV a trăit vremuri grele. „Te băteau toți, te băteau profesorii, care cum te prindea, te bătea.”

Teo Trandafir, amintiri din perioada liceului. Prezentatoarea TV a trăit vremuri grele. „Te băteau toți, te băteau profesorii, care cum te prindea, te bătea.”
Teo Trandafir, amintiri din perioada liceului. Prezentatoarea TV a trăit vremuri grele. „Te băteau toți, te băteau profesorii, care cum te prindea, te bătea.”

Teo Trandafir a făcut o retrospectivă asupra perioadei din liceu.

Teo Trandafir a fost pusă în situația de a schimba rolul, astfel că din intervievatorul de până acum a devenit persoana care a oferit un interviu pentru Un PODCAST mișto By Bursucu. Astfel, vedeta TV a povestit, printre multele experiențe de familie și profesionale, cum a arătat perioada liceului, din ce era compusă uniforma școlară și ce anume nu aveau voie să facă pentru a nu fi bătuți de către profesori. 

“Uniforma era alcătuită din sarafan dedesubtul genunchiului, șosete trei sferturi pe care le țineam cu elastic, că nu aveam încotro, nu stăteau mai mult de trei purtări. Pantof negru sau bleumarin cu toc de maximum un centimetru. Două codițe și bentiță tip textil. Dacă te prindeau cu bentiță tip plastic, că am pățit o data, mâncai bătaie la careu, Te băteau toți, te băteau profesorii, care cum te prindea, te bătea.
Directorul liceului, Dumnezeu să-l odihnească, noi nu aveam voie să purtăm decât matricolă cusută integral inclusiv pe costumul de baie dacă se putea, mama o cususe în patru puncte să nu se rupă aia, iar domnul profesor a tras aia cu tot cu mânecă. În momentul în care intrai la liceu atunci, sigur intrai la facultate, în proporție de 90 și ceva%. Eu când am intrat la liceu, am știut că am intrat la facultate.
Copil de 7, m-am chinuit, vai de steaua mea!”
, a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir, despre cum o scăpa mama ei din năzbâtiile făcute în perioada liceului

Citește și: Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Dan Negru, premiați aseară în cadrul Galei Premiilor Unica.ro

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a conștientizat Teo Trandafir că are nevoie urgentă de ajutorul unui terapeut? „Am ieșit din cameră, eram în ședință, am cerut ajutor.”

Mama prezentatoarei TV se afla la o școală alăturată, astfel că atunci când aceasta făcea vreo prostie, profesorii mergeau să discute direct cu ea, iar toate năzbâtiile acestea erau aflate imediat.  “Mama era profesoară la școala ajutătoare de pe colt, ceea ce m-a ajutat foarte mult.

Să mă ajute pe mine. Dacă făceam ceva, se duceau profii direct, nu mai stăteau să discute cu mine. De ce să mă mai bată când putea să mă bată mama? Tata nu a dat. Tata avea cu privirea.”, a mai spus vedeta Kanal D.

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„De fiecare dată când lumea îmi spune „doamna Teo” îmi activează asta!” De ce nu îi place lui Teo Trandafir să i se spună „doamna Teo”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies