Teo Trandafir: "Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea"

Teo Trandafir:
Teo Trandafir: "Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea"

Ediția de sâmbătă a emisiunii "Teo Show" a avut parte de un moment cel puțîn inedit. Teo Trandafir, gazdă emisiunii, a fost luată la întrebări de Riana, fiica Dianei Bisinicu.

Invitată în platou alături de mama să, micuța în vârstă de zece ani a mărturisit că are câteva întrebări nu tocmai comode pentru celebra prezentatoare și nu a ezitat să i le adreseze.  Micuța domnișoară a dorit să afle când și-a dat seama Teo că își dorește o carieră în televiziune.

       " Niciodată. S-a întâmplat. Eu nu am crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că eu am făcut întotdeauna pași mici privind în jos să nu mă împiedic.

Și m-am trezit că făcând mulți pași mici, mulți pași mici, am ajuns într-un loc pe care deja nu-l mai recunoșteam și m-am trezit cu emisiunea care îmi purta numele. Dintr-o dată așa s-a întâmplat, fără să am speranțe foarte mari. Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea, aveam alte lucruri în cap", a mărturisit Teo Trandafir.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

        Că un veritabil jurnalist, Riana a continuat tiradă întrebărilor adresate celebrei prezentatoare TV și a dorit să afle și dacă există întâmplări care mai scapă de sub control.

        "Se întâmplă să iasă o glumă foarte bună, alteori îți mai "alunecă piciorul" și iese o plăcintă.(...) Treci mai departe, zâmbești, te faci că nu ai observat că să nu pui invitatul într-o situație în care nu ar vrea să fie pus.

Mergi mai departe cu elegantă".

 Nu ratați în fiecare zi de sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00 emisiunea "Teo Show", la Kanal D.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies