Teo Trandafir, în cel mai provocator interviu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Teo Trandafir
Teo Trandafir, fata in fata cu Denise Rifai

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Teo Show”, va fi invitatul de marți, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:15, la Kanal D!

Realizator și prezentator TV, om de radio, Teo Trandafir este apreciată de milioane de oameni pentru originalitatea și umorul inconfundabil. A devenit un model de succes în media și e cotată ca fiind unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune.

Cu sinceritatea cu care și-a obișnuit de-a lungul timpului publicul, Teo Trandafir va răspunde tirului de întrebări, atât din sfera profesională, cât și din cea personală, despre viața de om de televiziune, mamă, despre căsnicii eșuate, dar și despre scurta carieră în politică.

„Te-ai gândit vreodată la Mircea Badea ca la un posibil iubit?”, „Cât de săracă ai fost?”, „De ce nu au mers căsniciile tale?”, „Ce ai gândit când ai aflat că nu ai nicio șansă de supraviețuire?”, „Există astăzi un bărbat în viața ta?”,  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care va răspunde Teo Trandafir, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Denise Rifai
Denise Rifai o are invitată pe Teo Trandafir[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați un interviu extraordinar cu Teo Trandafir, marți, 17 noiembrie, de la ora 23:15, la Kanal D!

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies