Teo Trandafir, premiata <Vedeta Anului>, la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”

Teo Trandafir, premiata <Vedeta Anului>, la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”
Teo Trandafir, premiata , la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”

Teo Trandafir este un profesionist de televiziune desavarsit, lider de audienta cu emisiunea "Teo Show", pe care o prezinta la Kanal D, impreuna cu Bursucu, si una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania.

Prezentatoarea TV se face "responsabila" de lansarea tinerei generatii de artisti, fiind o sustinatoare a talentelor veritabile.

Cititorii publicatiei "Capital" au votat-o in numar coplesitor "Vedeta Anului", ca o recunoastere a faptului ca in cadrul emisiunii „Teo Show”, difuzata de luni pana vineri, Teo Trandafir le aduce in casa doua ore de entertainment de calitate, umor si voie buna, dar si informatii utile si invitati de exceptie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Emotionata, indragita prezentatoare a urcat pe scena sa ridice premiul inmanat de Damian Draghici, la randul sau emotionat. Teo Trandafir a multumit tuturor celor care contribuie la succesul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, oameni care stau in spatele camerelor de luat vederi, dar care muncesc pentru a le aduce celor din fata micilor ecrane o emisie de succes.

" A fost cel putin onorant sa fac parte dintre premiantii <Galei Capital>. Am avut uriase emotii pentru ca am dorit sa amintesc pe cat mai multi dintre cei responsabilii pentru acest succes al Kanal D si totodata personal, astfel incat am facut un fel de slalom prin nume, date, fapte si intamplari. Sper din suflet ca i-am facut pe oameni sa zambeasca, acesta a fost si scopul meu.

Multumesc inca o data celor care m-au votat, cititorilor care m-au sprijinit, telespectatorilor care m-au propulsat si tuturor celor care ar fi trebuit sa fie pe scena alaturi de mine, dar nu au incaput", a spus cu emotie in glas Teo Trandafir, gazda emisiunii "Teo Show" de la Kanal D.

In cadrul „Galei Capital- Eroii Anului 2019”, au fost premiati oameni de exceptie care au influentat, motivat sau indrumat echipe de oameni spre succes.

Pe scena au urcat politicieni, antreprenori de succes, profesionisti care au schimbat mentalitati dar si reprezentanti ai tinerei generatii, adevarate modele de succes.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies