Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”

Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”
Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”

Invitată în platoul Știrilor Kanal D, Teo Trandafir a dezvăluit câteva dintre secretele din culisele emisiunii pe care aceasta o prezintă în fiecare weekend,  sâmbătă și duminică, de la 10.00, la Kanal D!

Îndrăgita vedetă a povestit că lucrează intens, alături de echipa emisiunii “Teo Show”, pentru ca materialele fiecarei editii “Teo show” să acopere o întreagă paletă diversă de subiecte de interes pentru publicul larg. Și cum timpul este prețios, Teo profită din plin de el.

Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme, pentru că timpul pe care îl petrec activ să fie cât mai îndelungat.

Programul meu nu s-a schimbat, pentru că pentru o emisiune cu atâtea subiecte îți trebuie foarte mult timp că să le pregătești ”, a povestit Teo. 

            Îndrăgita vedetă a oferit și detalii despre cum sunt alese subiectele pentru emisiune, astfel încât publicul să găsească în cele două ore de emisiune atât informații relevante, cât și  doză de relaxare, atât de necesară în timpul weekend-urilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 “Omul trebuie să fie relaxat, distrat, intrigat, informat. În funcție de asta, alegem și subiectele pentru emisiune. Cele care mă impresionează pe mine cel mai mult au în centru un personaj care-i gata să ofere și să împărtășească. În afară de subiectele informative sau de curiozitățile de fiecare zi, se întâmplă (n.r.-în platoul emisiunii)  lucruri pe care eu nu le-aș rata”,  a adăugat aceasta.

Teo Trandafir își dă întâlnire cu publicul la Kanal D, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show”, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies