Teo Trandafir, vacanță rustică în România

Teo Trandafir, vacanță rustică în România
Teo Trandafir, vacanță rustică în România

"M-am reconectat la mine, la natură și acum abia aștept să începem un nou sezon "

Teo Trandafir și-a încărcat bateriile pentru un nou sezon al emisiunii "Follow us" pe care o prezintă alături de Ilinca Vandici, ce va începe luni, 2 septembrie, la Kanal D2, la ora 21:00. Emisiunea va putea fi urmărită că și până acum, de luni până joi, în fiecare seară, de la 21:00, la Kanal D2.

Îndrăgita vedetă a ales să își petreacă vacanța în România, departe de zgomotul marilor orașe, în mijlocul naturii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

" M-am bucurat că vacanța nu a fost una foarte lungă pentru că abia așteptam să revin în fața telespectatorilor, alături de Ilinca (n.r. Vandici).  Am ținut legătura cu ea, Ilinca a fost în America, eu la noi în țară.  Vacanța pentru mine a fost la un glamping care mie îmi place foarte mult, am stat la bungalow, a fost o vacanță rustică și intensă.

M-am reconectat la mine, la natură și la munte și am văzut multe lucruri care m-au impresionat.   Se vedeau munții de parcă aș fi fost în Elveția, pentru că era plafonul de nori foarte jos. Am fost acolo în perioada perseidelor. Mi s-a părut un fenomen absolut spectaculos. M-am bucurat de o experiență foarte interesantă. Acum abia aștept să începem un nou sezon <Follow us!>", a declarat Teo Trandafir.

Noul sezon bate la ușa și gazdele emisiunii "Follow us!" pregătesc deja cele mai interesante subiecte din spațiul public. Așa cum i-au obișnuit pe telespectatorii Kanal D2, vor avea alături specialiști alături de care vor dezbate cele mai sensibile teme.

" S-au întâmplat atâtea lucruri în perioada asta, sunt atâtea lucruri de adus pe masa discuției, în emisiune. Abia așteptăm se ne reîntâlnim cu echipa și să începem noul sezon <Follow us!", a adăugat Teo Trandafir.

Nu ratați, din 2 septembrie, de la ora 21.00, un nou sezon "Follow us!", prezentat de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Kanal D2.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anunțul ministrului Muncii cu privire la pensiile mici după recalculare. Motivul pentru care pensionarele nu se vor bucura de o creștere a venitului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies