Terapia cu sfecla impotriva leucemiei si a celulelor canceroase

Terapia cu sfecla impotriva leucemiei si a celulelor canceroase
Terapia cu sfecla impotriva leucemiei si a celulelor canceroase

Sucul de sfecla este unul din cele mai puternice preparate medicinale naturale, cu o traditie lunga in folclorul international.

Sfecla rosie a demonstrate rezultate excelente in recuperarea pacientilor cu cancer, in special cu leucemie.

Sfecla rosie contine betaina si aminoacizi care au proprietati anti-cancerigene naturale. In plus, aceasta planta are efecte anti-inflamatoare, antioxidante si detoxifiante, importante pentru tratarea cancerului si redobandirea sanatatii.

Studiile realizate pana in present arata ca betaina – compusul activ principal din sfecla ataca celulele canceroase din tesuturile corpului. Pigmentii care dau sfeclei culoarea intensa, numiti betacianini, s-au dovedit de asemenea agenti anticancerigeni foarte puternici, in special impotriva cancerului de colon si de san, dar si impotriva altor boli grave.

Conform statisticilor, majoritatea pacientilor cu cancer raspund bine la terapia cu suc de sfecla.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum se face tratamentul cu suc de sfecla

Terapia cu sfecla rosie impotriva leucemiei si a tumorilor este foarte simpla. Bolnavii de cancer trebuie sa consume cate 500 ml de suc de sfecla rosie pe zi, circa 2 pahare.

Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineata, pe stomacul gol, sau la 1 ora dupa micul dejun. Alti cercetatori vorbesc despre o cantitate de 900 de grame de sfecla pe zi, consumata rasa, in salate, sau sub forma de suc.

Cele mai bune rezultate s-au obtinut acolo unde pacientii au inceput tratamentul cu sfecla in faza incipienta a cancerului, crescand treptat doza de suc administrata zilnic.

Cu toate acestea, intr-un studiu realizat pe pacienti bolnavi de cancer in stadiu avansat si neoperabil, consumul a cate 230 ml de suc de sfecla pe zit imp de 3-4 luni a dus la imbunatatirea semnificativa a starii de sanatate. In plus, sistemul imunitar al acestora a devenit mult mai puternic.

Gustul sucului de sfecla nu este tolerat de toata lumea la fel, de aceea acesta poate fi combinat cu suc de mere sau cu suc de morcovi si eventual putina miere de albine.

Bolnavii trebuie sa adopte un regim alimentar preponderent vegetal, bazat pe fructe, legume, zarzavaturi, seminte, nuci, salate, sucuri proaspete si mancaruri crude, nepreparate termic.

Nu incercati o terapie cu suc de sfecla rosie decat la sfatul medicului specialist, care poate stabili cea mai buna doza, si care poate monitoriza evolutia bolii si efectele tratamentului.
Sursa: www.lataifas.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies