Terapie prin plutire, vindecare prin relaxare !

Terapie prin plutire, vindecare prin relaxare !
Terapie prin plutire, vindecare prin relaxare !

Terapia prin plutire este o metoda usoara de calmare si vindecare a corpului, prin care stresul de zi cu zi, cu zgomotul si confuzia sa este lasat in urma, intr-o experienta de relaxare totala si vindecare profunda intr-un spatiu intim si linistit… o sublima EVADARE!

Efecte ale terapiei prin plutire

Efectul asupra stresului- Stresul perceput poate fi corelat cu un nivel ridicat de cortizol, iar in terapia prin plutire exista o tendinta naturala a cortizolului de a fi redus. Din acest motiv, terapia prin plutire este una dintre putinele tehnici non invazive ce ajuta la gestionarea stresului. Terapia prin plutire este o tehnica rapida in acest sens. Studiul suedez s-a bazat pe sesiuni de plutire de 40 de minute.

Efectele sunt comparabile cu alte tehnici de management precum vacantele prelungite.

Exista asemanari cu vechile bai fierbinti, diferenta fiind ca in terapia prin plutire temperatura este mentinuta la un nivel corect iar baia este suficient de larga pentru a permite plutirea fara atingerea marginilor cazii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Efectul sari- Corpul optimizeaza in mod natural nivelul de magneziu, astfel incat nu exista riscul absorbtiei excesive in urma plutirii in apa sarata pe perioade lungi.

Trebuie mentionat ca nu exista un “terapeut de plutire”, desi este nevoie ca persoana care pluteste sa primeasca instructiuni si echipamentul trebuie pastrat in conditii de siguranta. Insa terapia prin plutire este compatibila cu alte terapii ca mod de pregatire sau ca activitate adiacenta – masaj, terapie prin discutii si hipnoza.

Sfaturi de utilizare- Plutirea a fost mediatizata pretutindeni. In ziua de azi tot mai multi oameni incep sa devina constienti de importanta ingrijirii personale.

In Europa, Plutirea este un lucru obisnuit pentru toata lumea, de la oameni de afaceri, studenti, viitoare mame si sportivi de performanta, toti viziteaza frecvent centrul lor preferat de floating. Folosesc plutirea ca parte a unui stil de viata sanatos.

Afla mai multe pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Strugurii îngrașă? Ce spun nutriționiștii, când e cel mai bine să-i consumi și cum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Ce pensie a primit Irinel Columbeanu, după recalculare: „Legea e bună!”

Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies