Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi

Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi.
Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi.

Nimeni nu isi doreste sa construiasca o prietenie cu o persoana incare nu poate avea incredere.

Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi. Nimeni nu isi doreste sa construiasca o prietenie cu o persoana incare nu poate avea incredere. Daca o persoana este sau nu de incredere este, de obicei, un factor pe care il luam in considerare atunci cand decidem daca o persoana din viata noastra ne este doar cunsotinta ori prieten.

De ce conteaza asta?

Cu totii avem nevoie de cineva in viata noastra la care putem apela si caruia sa ii impartasim detalii intime, cat si secrete personale, pe care nu le putem dezvalui oricui. Ca sa construim o prietenie, trebuie sa avem incredere in instinctul nostru si sa speram la ce e mai bine, astfel ca putem ajunge laa un final fericit, dar, daca nu ne alegem prietenii cu atentie, putem ajunge la sentimente de tradare si dezamagire majore.

Ce este de facut, ca sa invingi acest cerc vicios?

Fa acest test de personalitate vizuala

Daca ai prieteni si esti in dubiu ca s-ar putea sa  nu fie atat de demni de incredere pe cat ar trebui, atunci ar trebui sa faci acest test. Este usor si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la imaginea de mai jos si sa observi care este primul lucru care iti atrage atentia.

Citeste apoi explicatia, ca sa afli ce dezvaluie primul lucru pe care l-ai vazut in imagine, in acest test de personalitate.

Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi.
Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi.[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pasarea

Prietenii tai sunt absolut de incredere, daca primul lucru pe caare l-ai vaut a fost pasarea.

Asta se intampla pentru caa ii lasi in viata ta doar pe acei oameni care au standarde morale inalte. Este posibil sa ai putini prieteni insa, cei pe care ii ai, stii ca poti avea incredere in ei. Alti oameni ar putea gandi despre tine ca esti o fire singuratica, dar nu este cazul, ai doar anumite asteptari de la cei din jurul tau.

Sarpele

Daca ai observat prima data sarpele, prietenii tai nu pot fi de incredere. S-ar putea sa ai un prieten sau doi la care saa apelezi cand te simti vulnerabila, problema este insa ca nu stii niciodata cine sunt. Tu ai o fire carismatica si atragi multi oameni in jurul tau si nu iti sta in fire sa ii alungi. Cand vine vorba insa de incredere, ar trebui sa regandesti problema si, eventuall, sa te schimbi in aceasta privinta.

Nu toti cei care iti zambesc iti sunt si prieteni.

Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi.
Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi.[Sursa foto: PixaBay]

Mainile

Citeste si: CITEȘTE: 9 sfaturi despre cum poți avea o relație sau căsnicie fericită

Daca ai vazut pentru prima data mainile, inseamna ca prietenii tai sunt de inncredere. Exista insa si cativa dintre ei despre care ai indoieli si este normal sa fii suspicios.

Este posibil ca acele persoane sa te placa insa sa nu iti acorde respectul pecare il meriti.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies