Testul lamaiei iti dezvaluie personalitatea

Testul lamaiei iti dezvaluie personalitatea
Testul lamaiei iti dezvaluie personalitatea

O abordare inedita in acest caz o reprezinta un test de personalitate pentru care ai nevoie de suc de lamaie, un betisor de urechi cu doua capete si un fir de ata pe care sa il legi exact la mijlocul betisorului.

Ce trebuie sa faci?

Tine un capat al betisorului pe limba timp de 20 de secunde.
Aplica 5 picaturi de suc de lamaie pe limba si inghite.
Tine pe limba celalalt capat al betisorului timp de 20 de secunde.
La final, lasa betisorul sa atarne de firul de ata pe care l-ai legat la inceput.
tine minte care capat este cel pe care l-ai tinut pe limba dupa ce ai gustat sucul de lamaie si vezi daca betisorul ramane in pozitie orizontala sau nu.



Interpretarea testului:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Daca balanta inclina spre capatul betisorului pe care l-ai tinut pe limba dupa ce ai gustat suc de lamaie, inseamna ca ai salivat mai mult, ceea ce, la nivel psihologic, este un semn ca esti introvertit.

Daca betisorul ramane in pozitie orizontala, inseamna ca nu ai reactionat la acest stimul, ceea ce se traduce prin faptul ca esti, cel mai probabil, extrovertit.



Aceasta este o versiune a testului realizat in anii '60 de unul dintre pionierii psihologiei personalitatii, Hans Eysenck, impreuna cu sotia sa, cercetatorul Sybil Eysenck.  In experimentul original, au folosit un echipament special pentru a masura exact cata saliva era absorbita de bucatica de vata inainte si dupa ce subiectii erau expusi la stimul.

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies