Thalia s-a accidentat în timpul unei filmări. „Ce ai făcut ca să fii pedepsită aşa?!”

Thalia wikipedia
Thalia s-a accidentat în timpul unei filmări. „Ce ai făcut ca să fii pedepsită aşa?!”

Celebra cântăreaţă Thalia şi-a uimit fanii, cu ultimele postari făcute pe paginile de socializare

În ultima postarea făcută pe contul personal de Instagram, Thalia a făcut câteva dezvăluiri în privinţa unui accident pe care l-a suferit la filmarea ultimului videoclip. Fanii au început să fie îngrijoraţi, pentru că în video apărea cântăreaţa mexicană, care îşi arata piciorul plin de vânătăi.

Thalia şi-a şocat fanii cu o filmare

Citeste si: Cum arată astăzi Fernando Carillo, actorul care a jucat alături de Thalia, în urmă cu 23 de ani

Thalia s-a înregistrat în faţa oglinzii, pe un scaun şi îşi ridică piciorul. Cu o flexibilitate destul de impresionantă, deşi are vârsta de 50 de ani, artista şi-a expus pielea umflată de zonele afectate, după ce a suferit nefericitul accident.

Vestea a îngrijorat fanii, care au început să comenteze în sute de mesaje despre starea ei de sănătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Thalia apare plină de vânătăi pe picioare

În descrierea postării, celebra actrița recunoscută pentru telenovelele Rosalinda şi Marimar, a făcut câteva comentarii în dreptul postării. Contextul folosit de artistă a stârnit un val de reacții.

Thalia a explicat mai multe lucruri despre context si a stârnit mai tare curiozitatea tuturor. „A 3-a zi de filmare și picioarele mele au fost ”amortizoare”.

Nu mă opresc! Haideți, continuați să filmați!”, a scris Thalia. Filmarea a surprins vânătăile, odată ce artista a ridicat piciorul.

„Ce ai făcut ca să fii pedepsită aşa?!” i-a scris unul dintre fani, pe contul de Instragram.

Şatena era acoperită în întregime de un halat maro cu motive animal print, coafată şi machiată pentru filmare.

Cine este Thalia

Thalia varsta

Citeste si: Fernando Colunga, de nerecunoscut la vârsta de 54 de ani! Actorul s-a pozat cu Sylvester Stallone!

Ariadna Thalía Şodi Miranda s-a născut pe 26 august 1971, în Mexic. Este cunoscută publicului larg, drept cântăreață şi actriţă, laureată cu Premiile Latin Grammy şi Latin Billboard. Thalia a cunoscut succesul datorită rolurilor avute în telenovele şi a primit titulatura de “Regina telenovelelor”.

În plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, plasând-o cu uşurinţă în topul celor mai influente artiste de muzică latino. Este căsătorită cu impresarul ei, Tommy Mottola şi locuiesc în New York.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Jazzy Jo. „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies