Thalida de la Puterea Dragostei, dezvăluiri surprinzătoare despre iubita Lui Livian! „ Avea ceva cu el, o aventură...”

Thalida
Thalida, după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei.

După ce Mary de la Puterea Dragostei a decis să dezvăluie informații bombă despre Florentina, iubita lui Livian, și Thalida a dat tot din casă!

Thalida este fosta concurentă de la Puterea Dragostei care le-a fost extrem de apropiată Biancăi Comănici, dar și lui Livian, în perioada în care aceștia formau un cuplu. Știind atâtea detalii din viața personală a celor doi, frumoasa blondină a decis să comenteze deciziile pe care Livian le-a luat în ultima perioada, arătându-se vizibil surprinsă de faptul că fiul lui Nelson Mondialu s-a afișat cu noua lui iubită la doar câteva săptămâni după ce a oficializat despărțirea de Bianca Comănici.

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei, în brațele unei blonde focoase: „Gata...”

Thalida de la Puterea Dragostei
Thalida in platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”

Invitată la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, Thalida a explicat că bănuiește că Livian a pus la cale o strategie care, însă, din păcate, nu îl avantajează deloc. Mai mult decât atât, tânăra a oferit și câteva detalii șocante despre Florentina, noua iubită a „Lupului”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Thalida, primele declarații despre despărțirea lui Livian de Bianca Comănici. Informații bombă despre Florentina

„Mă așteptam la o despărțire, însă nu mă așteptam ca el să se afișeze cu altcineva atât de repede. Să văd atâtea postări zilnice, poze intime, știri cu ei. E ceva ostentativ. A fost un șoc pentru mine când am văzut poza cu el și noua iubită. Chiar ne întrebam, eu și Bianca, de ce atât de repede?

Livian și noua lui iubita
Prima fotografie a lui Livian alături de Florentina, noua sa iubită.

Citeste si: Bianca Comănici a vorbit despre o ceartă dură avută cu Livian! "M-a sunat fostul meu iubit..."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

(...)
Eu mai am o variantă- el a tot fost în umbra Biancăi. Să fim onești, ea l-a ridicat. Ca și imagine, ca tot. Lui îi cam place să fie în centrul atenției, să strălucească. Acum noua iubită este în umbra lui. Este sindromul bărbatului care a trăit în urma femeii. Mi se pare că a greșit strategia, dacă e o strategie. Nu știu ce a vrut el să facă...
(...)
Fata asta (n. red.- Florentina) a tot umblat în cercul ăsta al nostru. Am văzut-o pe vlogul lui Iancu, era în brațele lui Bobicioiu, Există și imagini cu Bobicioiu, când a luat-o în brațe. Nu știu cum de Nelson acceptă.

A fost la mare, când s-a filmat clipui lui Rafaelo, am înțeles că atunci avea ceva cu el... o aventură. Apoi a mai fost cu încă un băiat din cercul nostru, de la Puterea Dragostei, tot o aventură. Livian ar fi... cam al patrulea,” a explicat Thalda, în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Citeste si: S-a aflat ADEVĂRUL despre Florentina, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei! A vorbit cu mai mulți concurenți de la celebra emisiune!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos! „Mi-am făcut bagajul!” Ce decizie a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies