The Carnival , cel mai mare eveniment de street food & street art din Europa, revine la Romexpo între 6 și 8 septembrie

The Carnival , cel mai mare eveniment de street food & street art din Europa, revine la Romexpo între 6 și 8 septembrie
The Carnival , cel mai mare eveniment de street food & street art din Europa, revine la Romexpo între 6 și 8 septembrie

Pentru al patrulea an la rând, între 6 și 8 septembrie, Bucureștiul devine capitala europeană a mâncării street food, pentru că începe festivalul The Carnival.

Timp de trei zile, Romexpo devine gazda celui mai mare festival gastronomic de pe continent care va aduce împreună cele mai populare food truck-uri din România, artiști stradali și acrobați colorați și nu în ultimul rând, unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului din țară sau din străinătate. The Carnival propune și anul acesta o experiență inedită care combină mâncarea street food din peste 10 bucătării internaționale cu muzica live de calitate, toate savurate într-o atmosferă veselă și relaxată.

Cea de-a patra ediție a The Carnival a adus și un proiect nou. Organizatorii și-au propus să ofere experiența The Carnival și celor care nu se pot bucura de astfel de evenimente. Pe data de 23 august, o parte a festivalului de street food a ajuns în în tabăra HOSPICE de la Adunații Copăceni. Acolo au fost găzduiți, în acea perioadă, copiii care au pe cineva drag bolnav sau au pierdut unul dintre părinți, iar cel puțin pentru câteva zile, aceștia au fost ajutați să uite de suferința cu care se confruntă încă de

la vârste fragede. Timp de o zi, aceștia s-au bucurat de mâncare și deserturi street food savuroase, într-o atmosferă colorată și prietenoasă.

The Carnival aduce și anul acesta surprize. Peste 60 de food truck-uri din România vor jongla cu sute de preparate din 10 bucătării internaționale. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pentru cei care și-au dorit vreodată să gătească împreună cu Adi Hădean, The Carnival oferă această șansă, cel puțin virtual. Doritorii sunt așteptați la studioul Chroma unde își vor putea face scurte video-uri în care vor apărea gătind alături de celebrul chef.

Citeste si: Fântânile din Piaţa Unirii au fost omologate şi incluse în Cartea Recordurilor

Citeste si: Documentarul „colectiv”, realizat de Alexander Nanau, va fi prezentat la Festivalul de la Toronto

Fiecare seară de festival are o tematică aparte care îi reunește pe artiștii ce vor urca pe scenele festivalului The Carnival. Pe 6 septembrie are loc Friday Fiesta, unde headlineri sunt Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Basska și mulți alții. Sâmbăta stă sub semnul Saturday Beats cu un show exploziv al artiștilor Sunnery James & Ryan Marciano, Peter Bjorn and John, Asian Dub Foundation Sound System și mulți alți artiști locali.

Carnavalul se va încheia cu un Sunday Picnic, când pe scenă pe scenă vor urca Nouvelle Vague, Balthazar, Hindi Zahra, FiRMA, The Mono Jacks, Byron și mulți alții.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pentru prima dată The Carnival va include sub umbrela sa și evenimente speciale precum We Love Retro care îi va aduce pe scenă pe No Mercy, Nana, Coolio sau Rednex, Funk Rock Hotel al cărui line up este format din: Omul cu șobolani, Paraziții, Alternosfera sau E.M.I.L și Battle Arena Showcase care îi va aduce pe scenă pe Nane, Celula de criză și Motanu’.

  În cele trei zile de festival, vor avea loc momente cu acrobați colorați, spectacole de magie și jonglerii cu flăcări.

Participanții vor putea să își lase frâu liber imaginației și să își creeze propria melodie cu ajutorul Grande Piano, instrumentul de artă stradală care a ajuns în marile orașe ale lumii. Mai mult, aceștia vor fi întâmpinați de Jokerul The Carnival, înalt de 5 metri și realizat din sârmă de cel mai talentat artist din domeniu- Paul Cordoș.

  The Carnival este un festival pentru întreaga familie. Anul acesta organizatorii The Carnival vor construi cea mai mare zonă pentru copii de până acum. Mai mult, sâmbătă, 7 septembrie, este programat și un concert Gașca Zurli în perimetrul The Carnival.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies