The Shape of Water, cel mai premiat film din acest an! Alexandre Desplat a castigat premiul pentru cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018

The Shape of Water, cel mai premiat film din acest an! Alexandre Desplat a castigat premiul pentru cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018
The Shape of Water, cel mai premiat film din acest an! Alexandre Desplat a castigat premiul pentru cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018

The shape of water a fost cel mai nominalizat si premiat film la Gala Premiilor Oscar, iar printre altele, acesta a primit si premiul pentru cea mai buna coloana sonora. 

Premiul pentru cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018 ii revin compozitorului francez Alexandre Desplat, pentru muzica filmului The shape of water.

 

Pelicula The shape of water, cu Sally Hawkins in rol principal, a fost premiata la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai buna scenografie” si „cea mai buna coloana sonora”.

 

The Shape of Water a fost denumit cel mai bun film Oscar 2018, la cea de-a 90-a Gala a premiilor Oscar la Dolby Theater din Los Angeles.

 

Povestea filmului The Shape of Water, cu cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018

 

Filmul cu cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018 este regizat de  Guillermo del Toro si a avut un buget total de 19.400.000

de dolari. In box office filmul a avut incasari de 51.578.714 dolari, iar in celelalte tari incasarile au fost asemanatoare. 

 

Scenariul a fost scros de Guillermo del Toro, in colaborare cu Vanessa Taylor.

 

Filmarile pentru cel mai bun film Oscar 2018 au inceput pe data de 15 august 2016, in Hamilton, Ontario, si s-au incheiat pe 6 noiembrie 2016. 

 

Cine este Alexandre Michel Gérard Desplat castigatorul la categoria cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018

 

Alexandre Michel Gérard Desplat (nascut 23 august 1961) este un compozitor francez de muzica de film. A primit cinci nominalizari la Premiile Oscar, sase nominalizari la Premiile BAFTA si sase nominalizari la Globurile de Aur, castigand un Glob de Aur pentru coloana sonora a filmului The Painted Veil in 2006.

In 2011, Desplat a castigat primul sau premiu BAFTA pentru coloana sonora a filmului The King's Speech, coloana sonora pentru care a castigat si primul sau premiu Grammy in 2012.

 

Printre alte proiecte, Desplat, cel care a castigat premiul pentru cea mai buna coloana Sonora Oscar 2018, a compus muzica pentru diferite filme de la Hollywood inclusiv The Queen, The Curious Case of Benjamin Button, The Golden Compass, New Moon, Fantastic Mr.

Fox si cele doua filme Harry Potter and the Deathly Hallows.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Premiile Oscar 2018. Filmul "The Shape of Water", cel mai bun film al anului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies