Theo Rose a devenit mămică! Care sunt ultimele informații despre copilul vedetei

Theo Rose a devenit mămică! Care sunt ultimele informații despre copilul vedetei
Theo Rose a devenit mămică! Care sunt ultimele informații despre copilul vedetei

Evenimentul mult așteptat a avut loc chiar astăzi! Theo Rose a devenit mămică pentru prima oară, aducând pe lume un băiețel, Sasha Ioan.

Fanii artistei au așteptat cu sufletul la gură acest moment, iar acum toți apropiații ei sunt în culmea fericirii.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar după ce artista tocmai încheiase o relație de cinci ani, a decis să dea o nouă șansă iubirii și să își petreacă cele mai frumoase clipe alături de celebrul regizor.

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost o reală surpriză pentru fanii acestora și se pare că de-a lungul timpului aceasta a devenit din ce în ce mai serioasă. La puțin timp după ce s-a aflat că sunt un cuplu, artista a rămas însărcinată, iar acum minunea lor a venit pe lume.

Citește și: „El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic” Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut o înțelegere după despărțire. Ce părere are Theo Rose de acțiunile iubitului său

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Theo Rose a devenit mămică

Cu toate că nu era de mult timp împreună cu Anghel Damian toți oamenii din viața artistei au fost fericiți atunci când au auzit că va aduce un copil pe lume. În urmă cu mai mult timp, vedeta a mărturisit că va naște un băiețel, iar astăzi, 14 iunie, marele eveniment a avut loc.

Ce nume special a ales pentru micuț

Theo Rose a născut în această dimineață prin cezariană. Începând cu orele 8:00 artista a început intervenția chirurgicală, iar partenerul său de viață a fost alături de ea în fiecare moment.

La puțin timp după eveniment, artista și-a îmbrățișat bebelușul, iar numele pe care l-au ales pentru micuț este Sasha Ioan, conform spynews.

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei

La începutul sarcinii, artista a mărturisit că este foarte entuziasmată și că de abia așteaptă să își țină în brațe bebelușul.

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul.

Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, mărturisea Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă.

Citește și: Cum să obții bucle perfecte fără să folosești căldura



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Nu te mai înjosi pentru bani” Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce a postat bruneta în mediul online?

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

În această seară, într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Când dragostea și ura se împletesc periculos

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies