Theo Rose, criză de nervi în mașină: „Nu am nevoie de nimic, nu vreau”

Theo Rose iubit
Theo Rose se iubeste de cativa ani cu nepotul lui Nea Marin

Ce a pățit frumoasa Theo Rose în urmă cu puțin timp. Vedeta a răbufnit imediat și a luat atitudine, fiind extrem de supărată.

Theo Rose și-a obișnuit fanii cu stilul său autentic. Frumoasa vedetă spune lucrurilor pe nume și nici de această dată nu a fost mai prejos.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a avut parte de un incident într-o parcare din Capitală. Chiar înainte să se dea jos din mașină, Theo Rose a văzut că se apropie un domn care îi cere o sumă extrem de mare pentru parcare.

Theo Rose a răbufnit și a început să-i ceară explicații pentru un astfel de preț.

Citeste si: Theo Rose a luat o decizie radicală! Ce le-a spus fanilor din mediul online: „A ajuns să fie un chin să fac asta!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Theo Rose
Theo Rose a povestit ce i s-a întâmplat într-o parcare[Sursa foto: Instagram]

"(...)Mi-a zis să-i dau 147 de lei. Am rămas blocată și îi zic apoi, adică 15 lei, 14, 7 lei, nu? La care el îmi spune că nu, că prețul este cum a zis el pentru că este o zonă exlcusivă din București. I-am zis de ce dracu așa mult? Dă-l dracu de Guvern, de tot, că eu nu plătesc 150 de lei pentru 30 de minute, nu am nevoie de nimic, nu vreau.

(...)", le-a povestit artista fanilor.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

Cum s-a rezolvat situația

 

Pentru că a văzut-o atât de supărată, bărbatul s-a hotărât să îi spună adevărul și i-a dezvăluit că totul a fost o glumă. Mai mult decât atât, bărbatul i-a dezvăluit lui Theo Rose că este una dintre artistele sale preferate și că o urmărește și pe rețelele de socializare, dar și că nu trebuie să plătească nimic pentru parcare.

"(...) După ce am făcut scandal, mi-a zis că a fost o glumă și că mă cunoaște de pe TikTok, că-s una dintre artistele lui prefrate. Doamne, ce am mai zis acolo!", le-a mai spus artista fanilor, vizibil supărată de cele întâmplate.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Theo Rose, declaraţii dureroase despre bărbatul care i-a frânt inima. Artista a suferit enorm după despărțire: „M-aș fi dus după el...”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bogdan de la Ploiești, fotografii de colecție cu Theo Rose! Ce surpriză le-a făcut artistul fanilor: „Uitați-vă și voi!”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies