Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea din perioada adolescenței. La ce metode a recurs ca să aibă sânii mai mari

Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea din perioada adolescenței.
Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea din perioada adolescenței.

Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities le-a povestit fanilor ei la ce trucuri a recurs în perioada adolescenței pentru a fi în rând cu celelalte colege și prietene.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai Stil! Celebrities, pentru naturalețea de care a dat dovadă la fiecare apariție. Frumoasa concurentă are foarte mult stil, însă a recunoscut că nu a fost mereu o împătimită a modei. 

Citeste si: Theo Rose, probleme cumplite de sănătate: „E groaznic”

Mai exact, Theo, a recunoscut că în perioada adolescenței a făcut cam aceleași prostii pe care le făceau cam toate fetele de 14 ani: sprâncene pensate foarte subțire, sutiene cu foarte mult burete, machiaj strident și lista poate

continua. 

Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea din perioada adolescenței. Ce a făcut când a ajuns în București

Theo Rose a povestit că a copilărit la țară, dar la vârsta de 14 ani a venit la București la liceu și a trebuit să se alinieze standardelor. Astfel, ea a recurs la mici trucuri. 

Citeste si: Panică pentru Adda în plină pandemie de coronavirus. A ajuns la spital: „Am completat o cerere de urgență și am venit”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea
Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea

„A venit perioada cu decolteul și eu care am fost înzestrată fără țâțe, <ce faci, Teodoro, acuma tu? Că tu nu ai. Colegele tale și-au strâns frumos aici sânii. Tu ce strângi? Masa. Și am luat măsuri și în sensul ăsta, bineînțeles. Mi-am cumpărat niște sutiene cu push-up. Niște piese care nu se mai găsesc în ziua de astăzi pentru că nu cred că e posibil să existe așa ceva pe piață.

Practic îmi împingeam țâțele în spre gât. Bineînțeles că la un moment dat m-am calmat și în sensul ăsta pentru că m-am uitat în oglindă o dată mai cu sinceritate și mi-am dat seama că nu e greu ca cineva care se uită la mine să-ți dea seama că e forțată situația la nivel de sâni”, a povestit Theo Rose pe canalul ei de Youtube.

Citeste si: Theo Rose, supărată FOC la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Eu te-am luat de român ce ești?!”

Frumoasa artistă a recunscut că a fost o perioadă care a ajutat-o să devină ceea ce este acum. Și-a dat seama că este mult mai eficient să fii naturală.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Mi-am dat seama că lucrurile alea nu fac parte din farmecul meu. Acela a fost primul meu moment de sinceritate dezarmantă față de mine. Aia a fost singura perioadă în care mi-am dorit să arăt diferit față de cum sunt eu proiectată asta pentru că m-am lăsat inluențată de ce se întâmpla în jurul meu și de criteriile celorlalți”, a mărturisit Theo Rose.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca Rus și Theo Rose, scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Te fandosești ca o țoală”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Andreea Tonciu a început să plângă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Are mari probleme cu fetița!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies