Theo Rose își dorește să devină mămică! Ce planuri de viitor are frumoasa artistă: „Mi-ar plăcea să am trei”

Theo Rose își dorește să devină mămică!
Theo Rose își dorește să devină mămică!

Cântăreața a vorbit cât se poate de sincer depsre planurile ei de viitor! Câți copii își dorește Theo Rose?

Theo Rose, una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, a vorbit sincer și foarte deschis depsre planurile de viitor pe care le are. Cântăreața nu s-a ferit să recunoască faptul că, la un moment dat, și-ar dori să devină mămică, dar nu cu un singur copil, ci cu trei, lucru care a surpins complet pe toată lumea. 

Citeste si: Theo Rose, detalii surprinzătoare despre nunta cu Alex Leonte: „Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă”

Theo Rose își dorește să devină mămică!
Theo Rose își dorește să devină mămică![Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, pregătită să devină părinte pentru prima oară?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, însă nu dese sunt momentele în care vorbește despre ceea ce se întâmplă în relația lor în culisele camerelor de filmare. Urmăritorii artistei știu că cei doi au trecut prin multe momente de-a lungul celor cinci ani de când formează un cuplu, dar au dovedit cu fiecare ocazie că dragostea le poate învinge pe toate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitată în cadrul unui podcast realizat de Horia Brenciu, Theo Rose a vorbit despre planurile pe care le are pe viitor și anume căsătoria și întemeierea unei familii: „Să văd după primii doi (n.r. – copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Dar mi-ar plăcea să am trei”.

Cât despre nuntă, Theo Rose mărturisește că vrea să audă toate genurile muzicale, așa că deja are câteva idei despre cântăreții pe care își dorește să-i aibă alături: „ Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a mai dezvăluit Theo Rose.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit în trecut! Cine este femeia cu care a pășit în fața altarului și de ce au divorțat: „Ai mei nu au știut”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Theo Rose își dorește să devină mămică!
Theo Rose își dorește să devină mămică![Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre primul ei an de succes!

Theo Rose este fără îndoială una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară și nu este de mirare că a fost invitată la nenumărate evenimente și rugată să se implice în zeci de proiecte. Foarte ambițioasă și energică, artista nu a refuzat nimic și așa a ajuns să aibă un an plin de realizări care i-a adus numai bucurii.

„Vara trecută a fost cea mai plină din existența mea. A fost primul meu an de succes de care m-am bucurat, cu emisiuni TV, cântări etc. Eu nu prea am refuzat nimic. Mi s-au dat de făcut chestii: ‘Te bagi în proiectul ăsta?’ ‘Da!’ ‘Știi să faci?’ ‘Nu, dar învăț”,   a dezvăluit Theo Rose.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies