Theo Rose recunoaște că a suferit din dragoste: „Am zăcut plângând”

Theo Rose
Theo Rose în lacrimi

Theo Rose a dezvăluit ce a făcut din cauza bărbatului iubit. Cine a făcut-o să sufere zile întregi pe frumoasa artistă.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Theo Rose a mărturisit că a avut și momente când a suferit foarte mult din dragoste. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit ce s-a întâmplat în viața sa.

Fanii lui Theo Rose sunt foarte conectați cu artista și o întreabă mereu lucruri personale, la care aceasta le răspunde fără să stea prea mult pe gânduri.

Una dintre întrebările fanilor a fost legată de modul în care Theo Rose se manifestă atunci când suferă din dragoste.

Theo Rose
Theo Rose, despre momentul in care a suferit[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

Frumoasa artistă a mărturisit că, la fel ca alte femei, a suferit mult din dragoste, iar acest lucru a adus-o în pragul disperării.

Potrivit lui Theo Rose, în cazul ei, suferința se manifestă extrem de puternic, așa că a avut perioade în care nu mânca și nu dormea, iar tot ceea ce făcea era să plângă.

„Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”, le-a mărturisit Theo Rose fanilor ei.

Citeste si: Theo Rose, mesaj de amenințare de la un urmăritor: „Vei muri în seara asta!”. Cum a reacționat artista?

Cine a făcut-o pe Theo Rose să sufere

La începutul lunii februarie, Theo Rose a vorbit despre bărbatul care i-a frânt inima. Atunci, frumoasa vedetă a fost devastată și a avut nevoie de mult timp ca să își revină.

La vârsta de 18 ani, Theo Rose era într-o relație cu un băiat de etnie romă care locuia în Timișoara. Perioada în care au fost împreună nu a durat mai mult de un an, însă a avut un impact major în sufletul îndrăgitei cântărețe.
„La focul acela aprins, eram în stare să fac multe chestii. Noroc că sunt foarte mândră și demnă, ca femeie, și în momentul în care s-a terminat, nu am dat niciun semn, nu am făcut nimic.

Eu, în sufletul meu, m-aș fi dus după el, dar nu am făcut nimic”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Damian Drăghici.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies