Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară! Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Este un adevărat miracol”

Thomas Rhett și Lauren Akins au devenit părinți pentru a patra oară!
Thomas Rhett și Lauren Akins au devenit părinți pentru a patra oară!

Thomas Rhett și Lauren Akins au devenit părinți pentru a patra oară!

Celebrul cântăreț de muzică country a devenit din nou părinte, la frumoasa vârstă de 31 de ani. Soția lui, Lauren Akins, l-a făcut cel mai fericit bărbat, după ce a adus pe lume cel de-al patrulea copil, o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 cu felicitări din partea medicilor la naștere. 

Citeste si: Laura Giurcanu și Cesar Bitlan, din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi în miez de noapte

Thomas Rhett și Lauren Akins au devenit părinți pentru a patra oară!
Thomas Rhett și Lauren Akins au devenit părinți pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară!

Artistul a dat marea veste pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o fotografie în care apare alături de soția lui și bebelușul lor, la scurt timp după ce aceasta a născut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Lillie Carolina Akins. Născută pe 15 noiembrie. 3,4 kilograme de bucurie pură. Lauren, tu ești eroul meu. Să privești cum un copil este născut, este un adevărat miracol. Patru în mai puțin de șase ani! , a scris Thomas Rhett în cadrul postării.

Thomas Rhett și Lauren Akins au o viață de familie perfectă, iar acum s-a mai mărit cu un membru.

Cei doi mai au trei fetițe, pe Willa Gray de 6 ani, Ada James de 4 și Lennon Love, în vârstă de un an.

Citeste si: Lidia Buble este pregătită de nuntă! Ce planuri de viitor are cu noul ei iubit, Harlys Becerra: „Vreau să mă mărit!”

Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară!
Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară![Sursa foto: Instagram]

Vestea că Lauren a rămas însărcinată a surprins pe toată lumea în luna mai a acestuia ani, atunci când artistul de muzică country a distribuit o fotografie pe contul său de socializare în care avea mâinile pe burtica de gravidă a partenerei

sale.

Deci... suntem însărcinați din nou! În noaptea asta, când eram pe scenă și mă pregăteam să cânt „Băieților care îmi curetează fetele”, soția mea mi-a spus „poți să le spui dacă vrei”, deci acum știți. Suntem încântați să avem al patrulea copil" , a spus cântărețul în primăvara acestui an.  



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut! Când va pleca acasă cu bebelușul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies