Ti-a ramas frigiderul plin dupa Paste si nu stii ce sa faci cu mancarea? Noi iti prezentam cele mai simple retete de dupa sarbatori

Ti-a ramas frigiderul plin dupa Paste si nu stii ce sa faci cu mancarea? Noi iti prezentam cele mai simple retete de dupa sarbatori
Ti-a ramas frigiderul plin dupa Paste si nu stii ce sa faci cu mancarea? Noi iti prezentam cele mai simple retete de dupa sarbatori

Pastele a trecut, dar frigiderul a ramas plin? Daca v-ati saturat de mancarea grea de sarbatori, e timpul sa refolositi ingredientele ramase. Cantareata Adriana Irimies vine cu o reteta simpla si foarte gustoasa.

Vom pregati impreuna o reteta prin care toate gospodinele vor economisi ceea ce a mai ramas de la masa de Paste, respectiv ouale.

Daca ati inrosit prea multe oua de Paste nu le lasati sa se strice! Le puteti folosi pentru ceea ce gospodinele din Ardeal numesc "salata in straturi"! Celalalte ingredientele le-aveti sigur in casa!

Cas, iaurt, sau lapte acru cum se spune la noi si verdeata. Verdeata are asa: cozi de usturoi, de ceapa tocate marunt, patrunjel, telina si eu pun si leustean.

Pe langa lactate, verdeturi si oua, mai aveti nevoie de timp: nu mult, doar 10 minute! Atat ne va lua sa transformam reciclam mancarea pe care altfel am fi aruncat-o!

RAPID, USOR, GUSTOS

Vom incepe cu ouale. Se dau printr-o razatoare fina. Maruntiti la fel si cascavalul! Asezati, apoi, totul intr-un vas!

Vom incepe foarte usor sa asezam in straturi. Incepem cu ouale. Dupa ce am pus ouale, condimentam cu sare si piper, foarte putin, nu mult, apoi vom aseza cascavalul, apoi verdeata si usor punem iaurt degresat.

Repetati miscarea pana se umple farfuria! Cat am zice "pofta buna", salata de oua in straturi e gata!

Aceasta reteta poate fi servita si cu paine si fara, dar mai ales cu verdeata.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Reteta perfecta pentru cei care doresc sa slabeasca fara sa tina dieta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies