Daca sticlele cu sampanie nu s-au golit la petrecerea de Revelion, iti propunem cateva sugestii pentru a folosi bautura care a ramas in alte scopuri.
Este ideal ca sampania sa fie bauta imediat ce sticla este deschisa, iar bautura este rece. Daca insa v-a ramas bautura de la petrecerea dintre ani, jurnalistii de la CNN va sugereaza cum o puteti folosi:
- puneti sampania in cada atunci cand faceti baie
Se zvoneste ca Marilyn Monroe facea baie in 350 de sticle de sampanie, pentru a profita de antioxidantii naturali din bautura.
- tonic pentru fata
Şampania este un tonic excelent pentru fata. Puneti sampanie pe un servetel pentru demachiere si stergeti toata fata.
- stralucire pentru pantofi
Creatoarea pariziana de pantofi Ola Berluti spune ca finiseaza incaltamintea lustruind-o cu sampanie si isi indeamna clientii sa faca acelasi lucru.
Bautura indeparteaza grasimea din crema pentru pantofi, permitand culorii naturale a pielii sa luceasca.
- sampania folosita la gatit
Bautura poate fi adaugata la omleta, in locul laptelui, pentru ca aceasta sa fie pufoasa. De asemenea, sampania poate fi adaugata la sosuri, dressinguri pentru salate sau deserturi.
Sursa: MEDIAFAX
Este ideal ca sampania sa fie bauta imediat ce sticla este deschisa, iar bautura este rece.
Daca insa v-a ramas bautura de la petrecerea dintre ani, jurnalistii de la CNN va sugereaza cum o puteti folosi:
- puneti sampania in cada atunci cand faceti baie
Se zvoneste ca Marilyn Monroe facea baie in 350 de sticle de sampanie, pentru a profita de antioxidantii naturali din bautura.
- tonic pentru fata
Şampania este un tonic excelent pentru fata.
Puneti sampanie pe un servetel pentru demachiere si stergeti toata fata.
- stralucire pentru pantofi
Creatoarea pariziana de pantofi Ola Berluti spune ca finiseaza incaltamintea lustruind-o cu sampanie si isi indeamna clientii sa faca acelasi lucru. Bautura indeparteaza grasimea din crema pentru pantofi, permitand culorii naturale a pielii sa luceasca.
- sampania folosita la gatit
Bautura poate fi adaugata la omleta, in locul laptelui, pentru ca aceasta sa fie pufoasa.
De asemenea, sampania poate fi adaugata la sosuri, dressinguri pentru salate sau deserturi.
Sursa: MEDIAFAX