Ti-ai dorit dintotdeauna sa arati ca o printesa la nunta? Alege una dintre aceste cinci rochii si visul ti se va indeplini!

Ti-ai dorit dintotdeauna sa arati ca o printesa la nunta? Alege una dintre aceste cinci rochii si visul ti se va indeplini!
Ti-ai dorit dintotdeauna sa arati ca o printesa la nunta? Alege una dintre aceste cinci rochii si visul ti se va indeplini!

Ai pornit in cautarea rochiei de mireasa ideale, insa deja esti dezamagita de modelele disponibile?

Iti doresti o rochie tip printesa la care ai visat intreaga viata, insa cerintele tale nu sunt indeplinite? In cazul acesta, ai ajuns la locul potrivit, pentru ca vrem sa iti prezentam cele mai frumoase rochii de mireasa printesa de anul acesta!

 

Sunt realizate din materiale fluide, astfel incat sa iti fie usor sa te misti si sa dansezi cand le porti, sunt decorate cu accesorii pretioase sau materiale deosebite (cum este dantela) si au trene demne de adevarate printese moderne.

Te-am facut curioasa? Atunci iata care sunt recomandarile noastre de anul acesta!

 

Prima rochia pe care ti-o recomandam astazi este Rochia de mireasa Agora. Materialul-vedeta al acestei rochii deosebite este reprezentat de dantela macrame, care ii confera un aer romantic, usor vintage, exact ca rochia unei printese din povesti. Rochia are un volum spectaculos, insa este foarte usor de purtat, fiind realizata din materiale lejere.

Suntem siguri ca o sa iti placa si decolteul in forma de inima, dar si bretelele delicate, care iti vor oferi sustinerea de care ai nevoie, completand perfect rochia.

 

 

Daca esti in cautarea unei rochii de printesa cu aspect modern, cu siguranta vei indragi Rochia de mireasa Canberra. Fusta este realizata din tulle delicat in partea de jos, decorat cu aplicatii stralucitoare.

Corsetul cu decolteu in forma de inima se remarca datorita dantelei aplicate in forma de flacari. Acesta este un detaliu pe care suntem convinsi ca o sa il gasesti foarte interesant, pentru ca scoate rochia din anonimat si ii confera aspectul de care ai nevoie pentru a arata ca o adevarata printesa moderna.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 

Un model ideal pentru o nunta de vara este Rochia de mireasa Nicosia. Aceasta este eleganta si romantica, realizata din materiale fine, vaporoase si care te vor face sa arati ca o adevarata printesa. Se potriveste perfect unei petreceri de nunta organizate in aer liber, in gradina unui palat de exemplu sau la malul marii. Trebuie sa recunosti ca rochia arata extraordinar si cu siguranta vei remarca si decolteul delicat, completat de bretelele usor cazute. 

 

 

Vrei o rochie tip printesa nu foarte voluminoasa? Atunci iti recomandam Rochia de mireasa Doha. Aceasta se potriveste tuturor tipurilor de silueta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Suntem convinsi ca o sa iti placa decolteul in V si faptul ca rochia este decorata cu o dentala deosebita pe toata lungimea ei.

Este perfecta pentru o nunta organizata vara.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Si nu in ultimul rand, iti recomandam si Rochie de mireasa Yemen. Cu siguranta, primul lucru pe care il vei observa la aceasta rochie va fi trena lunga, demna de o adevarata printesa. Nu iti face griji in privinta ei, deoarece te vei putea misca in voie, fiind confectionata din materiale vaporoase. Farmecul rochiei este conferit de dantela asezata pe bust si pe maneci sub forma de crengute.

 

 

Speram ca ti-au placut aceste rochii de mireasa printesa si asteptam sa ne spui care este preferata ta!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies