Ti-ai imaginat ca poti avea un par lung, des si minunat in mai putin de doua ore?

Ti-ai imaginat ca poti avea un par lung, des si minunat in mai putin de doua ore?
Ti-ai imaginat ca poti avea un par lung, des si minunat in mai putin de doua ore?

Aplicarea extensiilor de par a provocat o adevarata revolutie in domeniul coafurilor profesionale.

Este important sa dati o mare atentie modalitatii de aplicare a extensiilor si calitatii parului din care sunt facute extensiile, asa incat sa nu va deterioreze parul natural.

Majoritatea magazinelor promoveaza extensii de par natural, insa cantitatea de par natural continuta in extensii este foarte mica, mare parte a parului fiind sintetic, de aceea nu este recomandat sa cumparati extensii a caror calitate nu o puteti verifica si nu trebuie sa va orientate la cele mai mici preturi.

Purtand extensii de par sintetic va veti deteriora parul natural, din cauza faptului ca acestea se incurca foarte usor iar aspectul parului nu va fi placut.

Extensiile pot fi purtate intre 2-4 luni pana cand trebuie indepartate pentru a fi inlocuite sau refolosite in cazul anumitor tipuri de extensii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cea mai noua tehnica de extensii de par este aplicarea extensiilor cu banda care sunt cele mai confortabile

si nu deterioreaza absolut deloc parul natural. Acestea dureaza intre 2 si 3 luni, pana cand este necesara o intretinere a lor. Aceste extensii pot fi refolosite pana la 6- 10 intretineri, fiind astfel si mai putin costisitoare.

Aplicarea acestor extensii este rapida iar extensiile sunt aproape invizibile, totodata fiind si foarte confortabile.

Stilistii Beauty Lounge, experti in extensii de par, se mandresc cu experienta de peste 7 ani in acest domeniu.

De aceea este important sa recomande metoda cea mai potrivita de aplicare a extensiilor de par si, la fel de important, montarea extensiilor trebuie facuta corect, incat sa nu va deterioreze parul.

Noi credem in calitatea produselor si stim cat de important este sa ai un par frumos si sanatos.

Serviciile si produsele de la Beauty Lounge va vor impresiona prin calitatea si pretul  accesibil, de aceea clientii nostri revin si recomanda prietenelor salonul nostru: pentru ca apreciaza calitatea parului si serviciile customizate de care beneficiaza.

Beauty Lounge Salon ofera consultatii si recomandari GRATUIT pentru  dumneavoastra.

Suna acum pentru a programa o consultatie gratuit (072)2 301 575.

www.thebeautylounge.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies