Carmen Negoita iti recomanda o reteta delicioasa de mic dejun.
"Din cand in cand simt nevoia dimineata sa mananc un ou, dar nu prajit ca sa fie cat mai sanatos. Am gasit o metoda, ca sa imi aminteasca de oul prajit de la bunica. Pe un pat de paine prajita sau crackers am pus spanac, fiert foarte putin si oul, pe care l-am spart in apa fiarta. Ca sa ornez am folosit sparanghel fiert si seminte de floarea soarelui, dar care sunt si foarte hranitoare.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Despre sparanghel stiu ca este detoxifiant, are proprietati antiimbatranire si este afrodisiac, iar semintele de floarea soarelui sunt o sursa de grasimi sanatoase, fibre si proteina. Despre spanac stiti cu siguranta ca are un continut ridicat de clorofila, care ajuta la regenerarea sangelui, iar oul are o multime de proprietati nutritive, pe langa controversatul colesterol.
Oricum cred ca orice lucru consumat cu moderatie si numai cand corpul iti cere un anumit aliment, nu iti poate face rau. Enjoy!", scrie Carmen pe blog.